facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fressini IJs

Fressini IJs

Info

fressini ijs

Adres: Steynlaan 19 c en Slotlaan 121 A, 3701 EA Zeist
Telefoonnummer: 0306924215
Stad: Zeist
Route: Steynlaan 19 c en Slotlaan 121 A
Postcode: 3701 EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Soerabaja Soerabaja 993 meter Zo juist hier voor het eerst online eten besteld. Ik kan niet anders zeggen dan dat h...
Recensies
Heel lekker ijs, uitstekend vers hoorntje, vriendelijke bediening. Witte chocolade had wat weinig smaak. Caramel en pistache waren uitstekend.
Beste ijs van Zeist. Misschien wel het beste ijs wat ik ooit gehad heb. Echt smaakvol, vooral de sorberijzen. Personeel is vriendelijk, ook al is het soms druk, ze scheppen rustig door. Lekker hoorntje
Geweldig lekker ijs, ruime wisselende keuze van smaken, laat de zomer maar komen
Echt t beste ijs van zeist! Veel keus. Vakmanschap! Jammer laatste dag van vajadeze pas ontdekt.
Heerlijk ijsje! Erg romig van smaak. Vriendelijk personeel die voor u klaarstaat. Zaak is altijd druk, dat zegt wat goeds!
Heerlijk ijs en gezellig, vriendelijk personeel!!!
Prima ijs voor een prima prijs. De ene smaak is wat beter uitgevoerd dan de ander. Het aardbeienijs is echt een aanrader.
Nergens zulk lekker ijs gegeten als hier! Super dat ze nog open zijn, een volle liter bak gehaald, met 5 smaken, om thuis te delen. Daar fleurt iedereen van op!
Bezochten de locatie op de Slotlaan, maar vonden het ijs eigenlijk niet heel bijzonder smaken. Ook jammer dat je mini bakje voor twee grote bolletjes ijs krijgt. Beetje onpraktisch. Aardig personeel. Interieur nogal saai. Er is een mooi park vlakbij locatie Slotlaan, dus ideaal om je ijsje op te eten.
Zeer vriendelijk personeel en verschrikkelijk lekker ijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid