facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freshpc Computer Service Son en Breugel Eindhoven Best

Freshpc Computer Service Son en Breugel Eindhoven Best

Info

Virus? Netwerk probleem? Trage Windows PC? FreshPC Computer Service lost je probleem snel op. Komt in Son en Breugel, Eindhoven, Best, Sint-Oedenrode

Geschiedenis

Virus? Netwerk probleem? Trage Windows PC? FreshPC Computer Service lost je probleem snel en vakkundig op.
Wij komen in Son en Breugel, Eindhoven, Best en Sint-Oedenrode bij je thuis, of op de zaak. Want ook voor kleine bedrijfjes is FreshPC je redding in nood bij computer en netwerkproblemen.
Ook leveren wij een online backup oplossing met onbeperkte opslagruimte voor een zeer vriendelijk maandbedrag.



"Snelle hulp voor particulieren en klein-zakelijk op het gebied van computer hardware en software maar ook draadloze netwerken. Verkoop, onderhoud en service. Alleen op afspraak."
Adres: Apollolaan 37, 5694WP Son en Breugel
Telefoonnummer: 06-13542758
Stad: Son en Breugel
Route: Apollolaan 37
Postcode: 5694WP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Jan heeft mijn vader uitstekend geholpen met het installeren van zijn nieuwe Mac en alle extra service die daarbij kwam kijken. Geduldig, vriendelijke en persoonlijke hulp.
FreshPC levert goede en deskundige support. Wij hebben een upgrade laten uitvoeren van onze Mac! Deze werkt nu eindelijk zoals je van een Apple product mag verwachten.
ik was een fotoboek aan het maken en toen stopte mijn laptop wij dachten de harde schijf Ik belde op vrijdag de Mijnheer van FreshPc en vertelde hem dat ik een fotoboek aan het maken was voor mijn dochter die 50 jaar wordt en Dhr Jan Enderink die kwam maandag meteen.. Alles nagekeken en kwamen tot de conclusie dat er meer kapot was dan de harde schijf . Toen hebben we besloten dat hij moest kijken of ik zo snel mogelijk een nieuwe laptop kreeg nou dat was gelukt en heeft zelfs op zondag de nieuwe laptop geïnstalleerd zodat ik maandag weer aan mijn boek opnieuw kon beginnen. Ook heeft hij geprobeerd de harde schijf te repareren en heeft dat kosteloos gedaan Een geweldige service en ik kan hem bij iedereen aanbevelen Gr Willy
Nieuwe desktop pc besteld. Installatie pc en software ging snel en deskundig. Alles werd overgezet. Tevens een back-up installatie. Jan is betrouwbaar en klantvriendelijk en geeft goed advies. Hij is telefonisch goed bereikbaar wat erg belangrijk is wanneer je acute computerproblemen hebt. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Ook heeft FreshPC de oplossing indien je een slecht wifi bereik hebt, b.v. in je achtertuin.
2 dagen geleden mijn computer gecrasht. In deze rare tijd hebben we die hard nodig voor de online lessen van de kinderen. FreshPC computers opgebeld en kon hem meteen brengen. Helaas was hij niet meer te maken een nieuwe besteld en na 2 dagen binnen en alles overgezet. Heel goed geholpen en zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid