facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FRESH Beauty by Mandy

FRESH Beauty by Mandy

Info

IT'S ALL ABOUT YOUR SKIN & BROWS!

Adres: Gildenweg 6C, 1695 GD Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0627321120
ln.ydnamybytuaebhserf@ofni
Stad: Blokker
Route: Gildenweg 6C
Postcode: 1695 GD


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LooxsBeauty LooxsBeauty 1 km Is bezig met opbouw van klanten wat hem aardig lukt
Recensies
Salon heel netjes, schoon, werkt hygiënisch! Leuke meid met veel kwaliteit en kennis. Altijd weer heerlijk om er naar toe te gaan en ga keer op keer weer heel tevreden de deur uit. Je bent super!!!Service: Waxen
Mandy is super in haar werk Salon ziet er netjes en verzorgd uit! Mijn wenkbrauwen zien er altijd top uit als ik bij Mandy ben geweest. Fijne prijs voor een mooi resultaat !
Kom nu al ongeveer een jaar om de 4 weken bij Mandy voor een wenkbrauw behandeling. Mijn wenkbrauwen hebben nu een mooie vorm waardoor ik ze zelf ook mooi kan bijwerken indien nodig. Bij Mandy is het altijd gezellig lekker bakkie koffie en bijkletsen! Geen haast en lekker ontspannen sfeer!
Superleuk mens, snelle service en ook nog eens betaalbaar!!! De locatie zou je niet in eerste instantie uitnodigen maar eenmaal binnen merk je daar niets meer van en heb je ook geen last van de warmte want Mandy koelt de ruimte zeer goed!!
Al vanaf het begin een tevreden klant!! Mandy doet het goed en werkt super netjes, wilt het altijd perfect hebben. Zeker een aanrader.
Elke keer onwijs blij met het resultaat, ik laat mijn wenkbrauwen nooit meer ergens anders doen! Hele goede service, heel klantgericht.
Het was fantastisch!! mijn 1e fase afgerond na al een paar jaar goed verzorgde wenkbrouwen door een lieve professionele Mandy
Een zeer mooi en netjes salon. Afspraken verlopen altijd goed en ga altijd weer met mooie wenkbrauwen de deur uit !! Een topper :
Altijd super tevreden de deur weer uit! Mandy is super aardig en houd echt rekening met je wensen en voorkeuren!
Altijd super tevreden met het resultaat! Mandy werkt netjes en op een professionele manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid