facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freriks Wonen en Slapen

Freriks Wonen en Slapen

Info

Freriks wonen en Slapen

Geschiedenis

Als colors@home winkel adviseren wij u graag op het gebied van vloeren (tapijt, vinyl, laminaat, marmoleum en pvc), gordijnen, inbetweens, vitrage en alle soorten raambekleding en binnenzonwering.

Ook met de eigentijdse behang collecties en fournituren. Zo kunnen wij u in onze winkel een breed assortiment aan producten tonen en helpen u graag bij het inrichten van uw woning. Of het nu gaat om een enkele ruimte of uw hele huis of kantoor, op colors@home Freriks kunt u rekenen.

Daarnaast bent u bij ons welkom voor een goed advies in slaapcomfort. In onze showroom hebben wij een gevarieerd aanbod aan boxsprings, ledikanten, matrassen, dekbedden, kussens & bedlinnen. Dit allemaal om voor u het juiste bed met de juiste styling te realiseren.
Online winkelen voor uw slaapkamer? www.matrasshop.com

Adres: Frank Daamenstraat 23, 7071 AT Ulft
Telefoonnummer: 0315681355
Stad: Ulft
Route: Frank Daamenstraat 23
Postcode: 7071 AT



op zoek naar gerelateerd: Matraswinkel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Matrasshop.com Matrasshop.com 0 meter Je wordt vakkundig geholpen en mensen nemen daadwerkelijk de tijd voor je.
Bormawachs Bormawachs 1 km Bormawachs.NL Nederland. Deze officiële introductie pagina, van de Fa. Borma wachs It...
MSM Woonboulevard MSM Woonboulevard 2 km Een warme ontvangst, een kop koffie en goed luisterend naar wat mijn moeder vertelde ...
Recensies
Wij zijn heel goed geadviseerd door Daan. We slapen fantastisch op de Dreamer van BEKA. En ook worden we helemaal blij van hoe de slaapkamer geworden is. De achterwand van het bed, het behang, de kleur op de muur, het beddengoed, een super de luxe match!
Wij zijn erg teleurgesteld in de zaak Freriks wonen en slapen. Heel Jammer we dachten dat dit familiebedrijf klant en servicegericht zou zijn.
Uitstekend adres om bedden en beddengoed te kopen. Goede kwaliteit en geweldige service.
Goed geholpen en goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid