facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frema Zonwering

Frema Zonwering
"Wij plaatsen zonwering, rolluiken en veranda's. Ook repareren wij uw zonwering, snel en vakkundig! Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies en inmeten bij u thuis, en ontvang direct uw offerte.Meer weten of een offerte aanvragen? Bel ons gerust, wij zijn telefonisch bereikbaar van ma. t/m zat. van 9:00 tot 21:00.FREMA Zonwering, al ruim 20 jaar uw zonweringspecialist!Wij plaatsen een ruim assortiment aan:- Rolluiken- Rolluiken met kantelbare lamellen jaloezierolluiken solar/hybride- Screens- Zonwering op zonne-energie draadloos- Solar rolluiken- Solar screens- Knikarmschermen- Uitvalschermen- Markiezen- Veranda's met zonweringdoek- Lamellenoverkappingen- Horren- Serrezonwering- Verandazonwering en meer.."
Adres: De Toltoren 29 , Rhenen 3912 AG, NL
Telefoonnummer: 0317 613 285
Stad: Rhenen
Route: De Toltoren 29
Postcode: 3912 AG



op zoek naar gerelateerd: Activ Home rolluik met kantelbare lamellen, Bubendorff kantelbare lamellen, Frema Zonwering review, De Toltoren 29 Rhenen, Solar zonnescherm, Maximale breedte uitvalscherm, Zip screens op zonne-energie, Rolluiken op zonne-energie
Recensies
Recent een drietal Solar Screens laten monteren aan ons huis. Prettige afspraken met Frema Zonwering over het inmeten, de bestelling en de levering/montage. Perfecte geadviseerde kleuren van het frame en het doek en een degelijke constructie. De screens functioneren elektrisch- als een Zwitsers uurwerk. Mijn vrouw en ik zijn er -nu al- heel blij mee en zijn benieuwd naar de verkoelende effecten in de komende zomer. Frema Zonwering te Rhenen, een prettig bedrijf dat garant staat voor kwaliteit.
Rolluiken prima geplaatst. Fijn dat afspraken ook echt worden nagekomen. Zeker een aanrader voor als je opzoek bent naar een goed bedrijf voor rolluiken. Bedankt voor jullie service. Richard Wageningen
Handbediend rolluik genomen en na een paar maanden wilde het rolluik niet meer goed werken. Ze kwamen langs en het was volgens hun mijn eigen schuld. Ik deed te wild. Nou, ik doe altijd heel voorzichtig, dus dat slaat nergens op. Kosten waren voor mij natuurlijk.
We hebben Frema gevonden via Internet. Wat onmiddellijk opviel was de persoonlijke en toegankelijke website. We hebben een offerte aangevraagd en dat traject ging ook bijzonder helder en professioneel. De installatie was nog best een dingetje: steiger bouwen en twee honden die met hun neus overal bij stonden. Maar het resultaat was geweldig, een aanwinst voor ons en het huis! Freek en Margaret, ontzettend bedankt voor jullie inzet en het geweldige product!
alles prima verlopen het inmeten, de offerte, de bestelling, de levering en een top installatie voor de 8 st. solar rolluiken met kantelbare lamellen en 1 st. rolluik met vaste lamellen een echte aanrader !!!!
Wij zijn erg tevreden over het advies en de montage van een aantal solar rolluiken. Prettig en kundig bedrijf en dus zeker aan te raden.
Erg blij met de nieuwe rits-screens van Frema zonwering. Na goed gesprek met duidelijke informatie en advies zijn de screens deskundig geplaatst. Wat erg fijn was: - Er is tijd genomen om de screen bediening aan te sluiten op mijn eigen domotica systeem, naast de afgesproken geleverde afstandsbediening. - Eén van de loze leidingen voor de stroomvoorziening bleek niet loos te zijn en daardoor niet bruikbaar is in de bouw van de woning niet goed gegaan. Freek heeft daarna direct extra een nette aansluiting op nabij gelegen stopcontact gemaakt.
Zeer tevreden met dit bedrijf. Komt afspraken goed na. De solar rolluiken voldoen uitstekend.
Topbedrijf met kennis van zaken. Levert en monteert met zorg en presteert uitstekende na-service. Klasse.
Deze week zijn door Frema Zonwering bij ons 6 rolluiken met kantelbare lamellen geïnstalleerd, die allemaal tegelijk bediend kunnen worden met een app op de telefoon en Ipad. Wij zijn enthousiast over de schitterende lamellen en de dienstverlening door Frema. De prijzen zijn goed en afspraken worden stipt nagekomen. Kortom, een aanrader en gewoon doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid