facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frema

Frema

Info

Frema, omdat…
U meteen antwoord krijgt op uw vraag. U hoeft niet aan te sluiten in een telefonische wachtrij en u krijgt heldere adviezen.

Geschiedenis

Bij Frema kunt u terecht voor al uw Telecom en ICT, diensten, producten, vragen en advies, voor zakelijk, maar ook particulier.

Samen met u, zoeken we uit wat de beste oplossing en/ of wensen zijn die bij u past, of het ook gaat om een mobiel abonnement, telefoon, netwerkaanleg, beveiligingscamera's of juist reparatie/ updaten van uw desktop/ laptop. U kunt er vanuit gaan dat Frema, u kwaliteit biedt.

Sinds 2015 heeft Frema een winkel waar u o.a diverse diensten en producten vind.

Adres: Industrieweg 26, 9672 AS Winschoten
Telefoonnummer: 0597820000
Stad: Winschoten
Route: Industrieweg 26
Postcode: 9672 AS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RSE Telecom & ICT RSE Telecom & ICT 773 meter De beste en fijnste partij om eerlijk zaken mee te doen
CID Automatisering CID Automatisering 775 meter Service van de bovenste plank. Goed en eerlijk advies, nette en vriendelijke medewerk...
Phone House Winschoten Phone House Winschoten 1 km Zeer goed geholpen. Lader van mijn buurvrouw haar mobiel is dus defect.
Recensies
Recent professionele camera beveiliging van het merk Eufy gekocht bij Frema Telecom ICT winkel in Winschoten. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Mocht u op zoek zijn naar een ICT zaak in Winschoten dan bent u bij Frema Telecom aan het juiste adres. #eufy #camerabeveiliging #ictwinkel
Als particulier ben ik via een folder bij Frema terecht gekomen, ik ben er correcte en vakkundige geadviseerd. Een probleempje achteraf is snel en goed verholpen ik ben erg tevreden. Ook een voordeel is dat je er voor de deur kan parkeren. Henk Hemmen.
Altijd een zeer prettige samenwerking. Niet alleen onze partner en leverancier voor Voip- en mobiele telefonie. Maar ook voor hard- en software en beveiligingssystemen zoals Alarm- en camerasystemen.
Hulpvaardige , vriendelijke mensen en een geweldige service!
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Onterechte facturen, veel te veel gefactureerd en ondeskundig personeel
laatst contact gehad met een medewerker van frema i v m mob tel hier zeer goede adviezen gekregen en later een afspraak gemaakt e een contract af gesloten
Alleen maar goede ervaringen mee gehad en super klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid