facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FreeSun

FreeSun

Info

Goed en voordelig op vakantie naar diverse bestemmingen!

Geschiedenis

FreeSun is een 100% Nederlandse onderneming. Dynamisch, voortdurend in beweging en continue inspelend op nieuwe marktontwikkelingen. FreeSun is een direct-seller die vakantie`s aan de consument verkoopt via www.freesun.nl en niet via een reisbureau FreeSun organiseert strandvakanties, diverse rondreizen en stedentrips. Wij bieden exclusiviteit, kwaliteit en service op een persoonlijke manier. Naast pakketreizen verzorgen wij aangepaste reizen voor mensen met een beperking, wandel vakanties, wellness kuren en reizen in combinatie met verschillende behandelingen. Mochten er andere wensen zijn dan zijn we altijd bereid om u een persoonlijk advies te geven.
FreeSun is aangesloten bij SGR. Voor meer informatie http://www.sgr.nl

Uiteraard kunt u bij FreeSun 24 uur per dag uw vakantie online boeken. Tijdens de hieronder vermelde openingstijden kunt u telefonisch contact opnemen. Onze reserveringsmedewerkers staan u graag te woord met hulp en aanvullende informatie. U kunt er tevens terecht voor uw reservering, indien u deze niet online kunt of wilt boeken.

Adres:
Telefoonnummer: +31153642483
Stad: Pijnacker


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D-reizen D-reizen 2 km Wat een fijn reisbureau! Wij zouden voor het eerst op wintersport gaan. Eerst goed ge...
Op Reis In Frankrijk Op Reis In Frankrijk 2 km Een platform voor chambredhôtes en camping eigenaren om hun accommodatie on het zon...
Recensies
Mooie vakantie gehad in Belek, alles perfect geregeld door freesun. Alleen de transfer terug was misgegaan door fout lokale agent, zelf taxi genomen die keurig vergoed is door freesun!
Doordat het door ons geboekte hotel Sea Planet Resort nog niet op tijd klaar was zijn we door Freesun omgeboekt naar hotel Alva Donna Beach. Een fijn en mooi hotel. Personeel is erg aardig, eten is lekker, vooral de à la carte restaurants zijn perfect. Aan de overkant van de weg wordt een nieuw hotel gebouwd, valt ook onder Alva Donna, de gasten van beide hotels kunnen door middel van een loopbrug boven de weg gebruik maken van de faciliteiten van beide hotels. Een heerlijke vakantie!
Wij zijn met ons gezin 5 personen op vakantie geweest naar hotel serenis in side met freesun. Alles was goed geregeld en het hotel was goed, ook het eten was elke dag gevarieerd. Het personeel van Serenis was ook heel vrolijk en aardig , ondanks dat ze hele lange dagen maakten. Dit hotel en deze reisorganisatie is zeker een aanrader.
Goedkopere reisorganisatie met mooie reizen, maakt internationaal op vakantie betaalbaar voor iedereen.
Moet men zelf ervaren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid