facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freek's Fietsenmakerij

Freek's Fietsenmakerij

Info

Freek’s Fietsenmakerij is de fietsenwinkel in Oosterbeek.

Geschiedenis

De werkplaats is het hart van de Fietsenmakerij. Het sleutelen gebeurt midden in de winkel en je kan al via de etalage zien waaraan gewerkt wordt. Elke fiets dus moet zo lang mogelijk blijven rijden. Dus kiezen we voor kwaliteit; geen snelle fastfood plastic oplossingen, maar vakmanschap en ambacht.

Natuurlijk worden er ook fietsen verkocht. Freek heeft gekozen voor twee Nederlandse merken die qua werkwijze en gedachtegoed goed aansluiten bij de Fietsenmakerij: Azor en VSF Fahrradmanufaktur. Degelijke, goed afgewerkte, sterke fietsenmerken die lang meegaan en voor ieder wat wils bieden. Geschikt voor iedereen, ook lange mensen, papa’s of mama’s met groot transport en natuurlijk ook in elektrische variant.



"De werkplaats centraalDe werkplaats is het hart van de fietsenwinkel. Je kunt al via de etalage zien wat we aan je fiets repareren. We gebruiken degelijke, universele onderdelen. Zo onderhouden we je fiets goed en betaalbaar. Als je fiets lang meegaat, is dat leuk voor jou maar ook voor het milieu. We leveren dan wel ouderwetse kwaliteit, we zijn niet van gisteren: duurzaamheid staat bij ons centraal.Onze fietsen: betaalbaar en sterkWij willen goede fietsen die lang mee gaan en die fijn fietsen.Wij willen betaalbare fietsen aanbiedenWij willen Semi-custom fietsen aanbieden.Onze fietsen zijn betaalbaar in aanschaf én in onderhoud omdat we stevige en betrouwbare materialen gebruiken."
Adres: Poststraat 2, 6862 DW Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 – 379 36 74
Stad: Oosterbeek
Route: Poststraat 2
Postcode: 6862 DW



op zoek naar gerelateerd: Mantel Oosterbeek, Fietsenmaker Arnhem, Fietsenwinkel Renkum, Fietsverhuur Oosterbeek, Kardol Oosterbeek, Fietsenwinkel Arnhem presikhaaf, Fietsenwinkel Arnhem Noord, Contoura fietsen review
Recensies
Balen, spaken kapot tijdens vakantie. Gelukkig kon Freek ons helpen. Vriendelijk geholpen en weer op pad. Prima. In het hotel bleek het ventiel niet geborgd met het moertje en snel daarna een lekke band. Of dat hierdoor komt weet ik niet. Goede service maar klein foutje
Geweldige service. En nog bedankt voor het vast zetten van de stuur-pin, zo konden we ons een wandeling van ruim 10km uitsparen. Er behulpzaam en vriendelijk personeel.
vriendelijk personeel, vakkkundig en goede prijs/prestatie verhouding
TOP SERVICE! Mijn Gazelle Orange Limited edition 2006 laten maken. Ik fiets enorm veel “dat is de te zien” na een kundige checkup wat er gerepareerd moet worden de kosten besproken. de vragen die ik had waren snel beantwoord. Een paar onderdelen hadden vertraging met de post.. hiervoor werd ik goed op de hoogte gesteld, erg fijn! Ik ben een perfectionist, gelukkig zijn jullie dat ook! Tot de volgende keer. Aanrader!
Geweldige service: Toen ik tijdens onze vakantie een gebroken spaak, en dus een slag, in mijn achterwiel had. Werd meteen ter plekke geholpen: Nieuwe spaak erin en slag eruit gesteld!!! Dat allemaal terwijl de monteur, vanwege vakantie van zijn collega, er in zijn eentje voor stond.
Aardige mensen, ter zake kundig. Heel blij met mijn fiets met het niet standaard zadel. Netjes geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid