facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freek Fontein Makelaardij

Freek Fontein Makelaardij

Info

uw makelaar in Rijswijk en Den Haag (Haaglanden)

Geschiedenis

Freek Fontein Makelaardij is uw persoonlijke en actieve VBO makelaar in de regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk) en werkt uitsluitend met gecertificeerde makelaars en taxateurs die zijn aangesloten bij de branchevereniging VBO en ingeschreven in het taxatie register SCVM en het NWWI.

Adres: Haagweg 68, 2282 AB Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 070 30 30 051
Stad: Rijswijk
Route: Haagweg 68
Postcode: 2282 AB



op zoek naar gerelateerd: Recent verkocht Freek Fontein makelaar, Makelaar Fontein, Makelaar Rijswijk, De Waarde van Rijswijk, Verhuurmakelaar Rijswijk, Taxatie Rijswijk, OV Rijswijk, De Brugwachter Rijswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
123Wonen Den Haag 123Wonen Den Haag 2 km totaal zinloos. staan enkel woningen op die verhuurt zijn. enkel en alleen om kliks t...
Recensies
Taxatie laten doen. Na de taxatie werd ik gebeld met de vraag ‘of x bedrag akkoord was’. Ik was verbaasd over de vraag; ik ben toch niet de taxateur? Pas na betaling ontving ik het rapport. Hierin stond een grote fout wat invloed had op de waarde. Ik heb hierover gebeld maar meneer Fontein wilde niks meer aanpassen. Hij gaf nog een zinloos argument om zijn getaxeerde waarde te vergoelijken. Toen mijn woning in de verkoop kwam, kwam een volgende tekortkoming naar boven: meneer Fontein had tijdens de taxatie net gedaan of hij mijn huis had gemeten, maar hij had slechts het aantal m3 van Google gehaald. Bij nameten volgens de NEN norm door mijn verkopend makelaar, bleek mijn woning 6m2 groter. Als je 750 euro betaalt voor een taxatie, mag je toch in ieder geval wat kwaliteit verwachten ipv simpel een gemiddelde vierkantemeterprijs doorreken op het getaxeerde object.
Kantoor met veel ervaring. Freek is een vakman waarmee het fijn samenwerken is.
Geen borg terug, ook al hebben we het huis in nettere staat opgeleverd dan we het kregen balkon vol modder en rotzooi, mottig out tapijt, overal rommel en beslapen beddegoed, kleren matrassen etc.. Verhuurder en makelaar wijzen naar elkaar maar aangezien de borg betaald is aan de makelaar ligt de schuldplicht natuurlijk bij hem. Jammer als bedrijven truucjes als borgontduiking gebruiken omdat ze hun reputatie en klanttevredenheid minder hoog in het vaandel hebben dan die paar fooien extra. Wees gewaarschuwd dus als je hier iets wilt huren.
Het ia alweer even geleden dat Freek Fontein Makelaardij ons heeft geholpen met de aankoop van ons huis in Voorburg. Maar ik vergeet het niet snel. Freek heeft ons eerst geholpen het juiste huis te kiezen door enkele woningen te beoordelen en ons daarbij te adviseren. En vervolgens bij de aankoop van onze huidige woning. Alles ging erg prettig en professioneel. Wat ons vooral aansprak is de persoonlijke, menselijke benadering van Freek en de flexibiliteit van het kantoor; erg prettig bij zo'n spannend traject als het kopen van een huis!
Vlotte moderne makelaar. Wat wij erg prettig vonden is de strakke communicatie. Afspraak is afspraak en een keer buiten kantooruren bezichtigen was ook geen probleem.
Wij hebben een huis gekocht bij Fontein Makelaardij en zijn op een zeer professionele manier geholpen waardoor wij na lang zoeken eindelijk onze woning hebben waar we zo naar uit hebben gekeken. Hartelijk dank Freek en Sandra voor de super service
Nou weinig begrip om eventueel een hoger bod uit te brengen er was al over boden ja dat kan maar wie weet had ik wel nog meer willen geven het is niet leuk meer . Maar er komen echt wel weer andere tijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid