facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Free-wheel

Free-wheel

Info

Free-wheel in Vorden de leukste skeeler- en schaatsspeciaalzaak van Nederland en producent van MenM-iceskate schaatsen. Tevens het leukste en gekste organisatiebureau van de Achterhoek.

Geschiedenis

Je wilt een leuke dag organiseren voor je bedrijf, familie of vrienden. Of gewoon gezellig met zijn tweetjes van de omgeving genieten. Wij van Free-wheel helpen je graag met het bedenken en organiseren ervan en nemen je alle zorgen uit handen. Ook voor scholen hebben we diverse mogelijkheden. Via onze website en deze facebook site krijg je alvast een indruk wat we zoal doen. Je kunt natuurlijk altijd vooraf een keer komen kijken en kennis maken met ons organisatiebureau. De Tuk Tuk's, solexen, kano's, hoge bi's, kickbikes, mountainbikes staan klaar om bekeken te worden!
Met onze ervaring en flexibiliteit zorgen we dat je dag aansluit bij je groep en je budget. Achteraf kijk je met plezier terug, getuige de beoordelingen van onze gasten op onze website.

Buiten de openingstijden op afspraak geopend. De openingstijden voor het sportorganisatie bureau is niet gelijk de openingstijden voor de winkel. Het sportorganisatie bureau is geopend op aanvraag.



"Verkoop, reparatie en advies op gebied van schaatsen, skates en skeelers"
Adres: Netwerkweg 7, 7251 KV Vorden
Telefoonnummer: 0575-554228
Stad: Vorden
Route: Netwerkweg 7
Postcode: 7251 KV



op zoek naar gerelateerd: Tuk Tuk Free-Wheel, Unieke Uitjes Achterhoek, Unieke Uitjes Lochem, FreeWheel competitie, Freewheel single speed, Freewheeling, Expeditie Bronckhorst, Free Wheels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sport44 Sport44 298 meter Beste Ik probeerde jullie al tot 2 maal te contacteren via mail. Dus lukte me tot dus...
WeulenKranenbarg WeulenKranenbarg 342 meter Goed matriaal van hout, voor hekafscheiding van je tuin.
Historisch Festijn Vorden Historisch Festijn Vorden 784 meter Welkom op de Facebookpagina van het Historisch Festijn Vorden. Bezoek ons voor een wa...
mijnbunzlau.nl mijnbunzlau.nl 930 meter Website vol met het prachtige Bunzlau Castle servies!
Rv en pc de Graafschap Rv en pc de Graafschap 1 km Een leuke, gezellige vereniging met een supermooie accommodatie op een mooie plek mid...
Fashion Corner Fashion Corner 1 km De leukste winkel voor vrijetijdskleding in de omgeving Vorden!
Da Vinci Salonautomatisering Da Vinci Salonautomatisering 1 km programma hapert helaas om de zoveel tijd. hun online chat is hier dan ook bij verbon...
Dutchpc Electronics Vorden Dutchpc Electronics Vorden 1 km Erg vriendelijk personeel, geven duidelijke informatie en ondanks dat ze prima wat ko...
Recensies
Voor vriendinnendag een Dafje gehuurd. Tijden waren flexibel dus dat was heel prettig. Aankomst was prettig. We werden welkom geheten en er werd meteen al grapjes gemaakt. Gezellig. We hebben tijdens het toeren een puzzeltocht gedaan. Erg leuk zodat je nog meer op de omgeving let en met z’n allen wat hebt te doen. Prachtige route die langs genoeg leuke plekjes komen waar je even kunt stoppen. Wij hebben een hele leuke dag gehad.
Wat hebben wij een leuke middag gehad. Met ons 8en op de solex door de mooie omgeving van Vorden. Even een klein probleem met een solex. Binnen een paar minuten was de baas er met een andere solex en konden we weer verder. Bedankt voor de leuke activiteit!
Mensen die achter hun spullen staan! 5 jaar geleden mooi stel Wiperboard schaatsijzers gekocht, moest nu wat aan vervangen worden; opgestuurd en vlot retour zonder kosten. Dat is gewoon TOP!!
Had nul ervaring met skeelers. Mooie set skeelers gekocht en zeer tevreden over de tijd die genomen wordt voor de juiste schoen keuze en vervolgens onderstel, lagers en wielen keus. Eerste km erop zitten en kan zeggen dat ze super fijn zijn. Bedankt voor de service.
Nieuw schaatsonderstel EHS gekocht en zeer vakkundig gemonteerd. Het schaatst super super afgesteld en super grip zoals beloofd in de winkel had niet gedacht dat een onderstel plezier kan opleveren Dit was de financiële pijn dubbel en dwars waard
Reparatie aan mijn schaats was snel uitgevoerd en op advies van Arjan een andere ronding laten slijpen. Als het niet goed was moest ik terugkomen. Gelukkig niet nodig geweest, maar terugkomen doe ik zeker, vanwege de goede service en advies.
Top geholpen door Arjen en Henk bij het uitzoeken van een set skeelers. Super service en een gezellige winkel.
Voor het juiste advies moet je hier zijn !! Overgestapt op klapschaatsen en juiste keus kunnen maken door advies en waren niet de duurste schaatsen. Als het niet goed was mocht ik niet terugkomen maar MOEST ik terugkomen.
De beste winkel voor deskundig advies op schaatsgebied. Vorig jaar mijn schaatsen vacuum laten trekken voor betere pasvorm. Superservice en zeer vriendelijk. Ik ga nooit meer ergens anders heen, terwijl ik uit Amsterdam kom.
Mijn eerste ervaring met deze winkel is een zeer goede! Alhoewel de skeelerwielen die mijn zoon wilde hebben niet meer op voorraad waren en nergens meer voor zover ik zocht, is Arjan op zoek gegaan naar collega’s die ze misschien nog wel hadden. En met succes! We werden daarbij keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Super service en Free-wheel is daarom zeker aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid