facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Free Sun Solar bv

Free Sun Solar bv

Info

Free Sun Solar bv in-en verkoopt op maat gemaakte zonnesystemen inclusief eventuele stapelbare subsidie's voor particulieren en bedrijven.

Geschiedenis

Free Sun Solar bv voor leveren en plaatsen van uw zonnesysteem en tevens verzorging van de Btw-teruggave en andere stapelbare subsidie's



"- Familie bedrijf met ervaren lokale werknemers.- Gratis advies en een vrijblijvende offerte.- Full black panelen 410WP +- Meer dan 20.000 geplaatste panelen- Installeren in heel Nederland- Serie, Parallel"
Adres: ielaak 19, 8711 kp Workum
Telefoonnummer: 0515-335770
ln.ralosnuseerf@ofni
Stad: Workum
Route: ielaak 19
Postcode: 8711 kp


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: sun solar ervaringen, solar totaal, zonnepanelen workum, solar zonnesystemen
Recensies
Wij hebben contact gezocht met FreeSunSolar op advies van anderen en daar hebben we geen spijt van gehad. Er is een heel prettig contact en ze doen wat ze zeggen. De panelen en de aansluitingen worden vakkundig geplaatst. Wat wij van hun zeer waarderen is dat ze bereid zijn mee te denken in het belang van de klant. We zijn tevreden met hun werk en kunnen iedereen aanraden om hun te benaderen als je zonnepanelen wil laten plaatsen.
Offerte was snel gemaakt en paar maanden later vond de installatie plaats. Panelen liggen er netjes op en er wordt goed meegedacht hoe het beste de kabels te trekken en waar de omvormer moet komen. Een dikke aanrader dit bedrijf.
Door Freesunsolar 9 zonnepanelen geplaatst. Dennis de jong is na snelle reactie bij ons thuis geweest,waar de mogelijkheden zijn besproken ,en wat wij wilden. Uiteindelijk kwam hij met een mooie oplossing voor de aansluiting. Zonnepanelen werden snel geleverd en keurig geplaatst. Prima stel mannen ,uitstekend werk geleverd. Misschien niet de goedkoopste in deze branche,maar wat wij veel belangrijker vinden is dat ze doen wat ze beloven en betrouwbaar zijn. Kortom uitstekend bedrijf met prima vakmensen,zeker een aanrader.
Van het begin tot het eind uitstekende en snelle service. Goede communicatie, plezierige vakmensen en zorgvuldige plaatsing van de panelen. We wonen in een monument met historisch dak en waren bezorgd maar het is allemaal tip top in orde gekomen. Laat de zon maar komen!
Wij zijn ontzettend tevreden over de wijze waarop de mannen van Free Sun Solar bij onze woning de panelen hebben gemonteerd. Ook het voortraject tussen aanvraag offerte en de uiteindelijke opdrachtverstrekking is door Dennis keurig en snel opgepakt.
Prima club om mee samen te werken. Prima ondersteuning bij het offerte traject en fijn meegedacht om het beste rendement te halen. Levering onverwacht snel doordat er een "gaatje" in de planning kwam. Snel geschakeld en 3 dagen later de panelen op het dak. Leuke medewerkers die netjes werken. Ik kan het iedereen aanraden. met vriendelijke groet, Nico Jansen
We hebben Free Sun Solar ervaren als een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor de installatie van onze zonnepanelen, ze leveren een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De installatie is perfect geïnstalleerd, top monteurs die ondanks de enorme warmte in de brandende zon het dak op gingen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden met onze paneeltjes!
Vriendelijke medewerkers. Goede service! Paar maanden na installatie lekte het dak. Waren binnen 2 uur al aanwezig. Bleek niets met de zonnepanelen te maken te hebben. Was een fout van de aannemer. Maar kwamen snel en onder het credo 'service' waren er geen kosten dat ze het probleem achterhaalde van de lekkage.
De mensen van freesunsolar hebben ons goed geadviseerd en ze hebben prima werk geleverd. Ze weten waar ze mee bezig zijn en willen graag een goede installatie afleveren.
Dit is een geweldig bedrijf, vriendelijk mensen. Ze voeren alles zorgvuldig en netjes uit volgens opgaaf. Korte lijnen, communicatief zeer slagvaardig, No nonsens. Doen wat ze beloven, snelle service goede garantie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid