facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fred's Kunstatelier & Kadoshop

Fred's Kunstatelier & Kadoshop

Info

Fred's Kunstatelier en Kadoshop is een unieke dagbestedingslokatie voor mensen met een verstandelijke beperking.

Geschiedenis

Wie zijn wij:

Midden in het centrum van Purmerend vind je Kunstatelier & Kadoshop Fred’s. Een winkel en atelier waar mensen met een beperking met veel plezier een bijzondere vorm van dagbesteding genieten. Bij Fred’s wordt o.a. keramiek en schilderwerk gemaakt. Dit wordt verkocht in de winkel, tezamen met handgemaakte producten voor huis en tuin.
Zo dragen wij bij aan de integratie van onze cliënten in de maatschappij. Overigens maakt Fred’s deel uit van Prinsenstichting in Purmerend.

Waar staan wij voor:

De missie van Prinsenstichting:
Mensen met een beperking zijn burgers als ieder ander. Zij willen een leven leiden dat past bij hun mogelijkheden, wensen en ambities (gewoon, wat kan). Daarbij hebben zij veelal in mindere, of meerdere mate zorg en ondersteuning nodig. Het is onze missie mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen bij het leiden van hun eigen leven in en met de samenleving en bij te dragen aan de kwaliteit van hun bestaan.

Bij Fred’s:

Voor Fred’s betekent dit dat we het belangrijk vinden dat verkopers en kunstenaars op sociaal gebied hun eigen ontwikkeling doormaken. Dit doen we in groepsverband. Dat houdt in dat we activiteiten gezamenlijk ondernemen, zoals koffie, thee of een maaltijd. Daarnaast krijgt elke medewerker van Fred’s zijn of haar eigen opleiding op maat, zowel in het atelier als in de winkel. Een opleiding op maat betekent dat iedereen op zijn eigen niveau een leertraject aangaat.

Adres: Breedstraat 16, 1441 CC Purmerend
Telefoonnummer: 0299428745
Stad: Purmerend
Route: Breedstraat 16
Postcode: 1441 CC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wereldwinkel Purmerend, dé fairtrade cadeauwinkel Wereldwinkel Purmerend, dé fairtrade cadeauw... 59 meter Mooie winkel met bijzondere fair trade spullen uit diverse werelddelen. Wil je een bi...
Lijstenmakerij Passe-Partout Lijstenmakerij Passe-Partout 4 km Geweldig geholpen, makkelijk bereikbaar en parkeren !
Recensies
Verrassend mooie kado's en kunst, erg leuke bediening. sfeervol winkelen
Geweldige zaak met veel leuke cadeau artikelen, schitterende kaarsen, mooie kaarten. De meeste artikelen zijn hand gemaakt. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam!
Een mooi ingerichte winkel vol met leuke artikelen. Voor zowel jong als oud, voor alle seizoenen en feestelijke gebeurtenissen. Met lieve verkopers en verkoopsters.
Leuke winkel met spulletjes gemaakt door mensen met een beperking
Supermooie en leuke inrichting spulletjes.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid