facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FRED. makelaardij og

FRED. makelaardij og

Info

Ontdek de bijzondere aanpak van FRED. makelaardij! Onderdeel van de nieuwe generatie makelaars, u zult zich verbazen over de voordelen!

Geschiedenis

FRED. makelaardij o.g. levert u de moderne, proactieve en maatwerk makelaarsdiensten die u zoekt. NVM beëdiging, certificering, deskundigheid, ervaring en bovenal enthousiasme vormen onze kracht. Het werkgebied van FRED. makelaardij omvat de gemeente Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Nieuwkoop en omstreken.

Ons uitgangspunt is een persoonlijke benadering van een zakelijke relatie. Een relatie die veel verder gaat dan de begeleiding bij een transactie alleen. FRED ontzorgt u tijdens het gehele proces. Wilt u alleen van een deel van onze dienstverlening gebruik maken, maatwerk is mogelijk.

Onze ervaring in aan- en verkoop, verbouwing en inrichting en architectuur geven ons een voorsprong. Wij kunnen een koper hierdoor een compleet beeld geven van de mogelijkheden van een pand. Ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat wij onder alle omstandigheden het beste resultaat voor opdrachtgevers kunnen behalen.

Wij maken natuurlijk gebruik van moderne technieken en nieuwe media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn en Google+ om een optimaal resultaat te bereiken.

Kortom, een allround makelaar van deze tijd!

FRED. makelaardij o.g. Zie, koop, geniet.



"Fred Smits is een enthousiaste makelaar, als een vis in het water in zijn werkgebied. Hij is betrouwbaar, avontuurlijk en ondernemend. Hij deinst niet terug voor een appeltaartje en is fan van zijn werk. Hij laat zich misschien het beste omschrijven als de vriendelijke specialist in wonen met gevoel voor humor.Twintig jaar ervaring in het makelaarsvak en daarvoor in de bouw en architectuur vormen de basis van zijn kennis. Een prettige samenwerking met klanten is de basis van zijn succes.De aan- en verkoopklanten van Fred belonen dit met een gemiddeld cijfer van 9,5 op Funda."
Adres: Distellaan 33, 1424 SC De Kwakel
Telefoonnummer: 0634080366
Stad: De Kwakel
Route: Distellaan 33
Postcode: 1424 SC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 20:30
Dinsdag: 08:30 - 20:30
Woensdag: 08:30 - 20:30
Donderdag: 08:30 - 20:30
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 10:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Bungalow Uithoorn te koop, Funda De Kwakel Vuurlijn, Funda Uithoorn huur, Funda De Kwakel te huur, Funda Uithoorn De Kwakel, FRED makelaardij Facebook, Makelaar Uithoorn Koop Lenstra, Funda De Kwakel Verkocht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NK Event Support NL NK Event Support NL 589 meter NK Event Support NL is er voor alle technische ondersteuningen tijdens uw evenement.
Berghoef Plants Berghoef Plants 2 km Mooie en nette kwekerij waar je top geholpen word als transport bedrijf.
Tica Tica 2 km Waarom je in godsnaam lidmaatschap moet betalen om ergens iets te kopen is mij een ra...
Recensies
Zeer onprofessioneel. Ze vroegen me om één huis te bezoeken en ik was daar op tijd. Maar tot mijn verbazing was er niemand. Toen ik ze belde, nam niemand de telefoon op. Ik belde en sms ze, maar niemand antwoordde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid