facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fred Kooij Auto's

Fred Kooij Auto's

Info

Verkoop van Eersteklas occasions.
Totaalonderhoud voor uw auto, APK, alle soorten reparatie, onderhoudsbeurten,
storingsdiagnose en bandenservice.

Geschiedenis

Verkoop van Eersteklas occasions.
Totaalonderhoud, APK, reparatie, onderhoudsbeurten,
storingsdiagnose en bandenservice,

Adres: Ambachtsweg 13 C, 1474 HV Oosthuizen
Telefoonnummer: 0299403744
Stad: Oosthuizen
Route: Ambachtsweg 13 C
Postcode: 1474 HV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Recensies
Fijn bedrijf! Een camper op internet gezien, maar niet voor niets 100 km gereden, zag eruit zoals op de foto's! Ontvangst zeer vriendelijk, niet opdringerig en recht door zee. Ik hou ervan. Daarnaast ook nog eens een topservice! Bij een volgende keuze aan auto's rijden wij graag weer hier naar toe.
Afgelopen weekend een bezichtiging gedaan van een auto die Fred Kooij Auto`s adverteerde. We werden heel netjes ontvangen na een langere reis en we mochten de auto van onder tot boven in alle rust bekijken. De auto was zoals beschreven, echter niet geheel wat ik zocht. Ik wil het garagebedrijf bedanken voor de aandacht en goede zorgen! Kortom een aanrader.
Mooie daktent gekocht bij de firma Kooij. Moest van de andere kant van het land komen en was laat. Hele team stond nog te wachten en hielpen bij de montage van de daktent op vrijdagavond! Erg vriendelijk. Dank!
Hier wordt je nog fantastisch geholpen , goede service en monteurs die er verstand van hebben, en de eigenaar een geweldige man hier kun je rustig je auto laten repareren of hier een auto kopen. Mvg Gerard Sens.
Goeie ervaring ik ben zeer tevreden over deze garage ik wil mijn volgende aankoop ook wel weer hier doen.goede service en zijn heel vriendelijk
Goede service, vriendelijk en kundig personeel. Geen onnodige reparaties. Geen verrassingen op de factuur.
Eind 2021 een prachtige Peugeot 308 cabrio gekocht bij Fred. Na een paar weken gaf de auto wat storingen, contact gezocht en het werd zonder problemen heel snel opgelost. Zelfs kregen wij een leenauto mee. Hier komen wij zeker terug en kan het iedereen aanraden om hier een auto te kopen.
Netjes, behulpzaam, en snel!Service: Banden
Klantvriendelijk en prima service
Fijn geholpen daar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid