facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fred helgers 2 wielers

Fred helgers 2 wielers

Info

2 Wielercentrum Fred Helgers , uw adres voor Verkoop / Reparatie en Onderhoud van al uw 2 Wielers



"Uw adres voor verkoop, verhuur, reparatie en onderhoud van uw fiets, e-bike, bromfiets en accessoires. Tevens zijn wij hét vuurwerk verkooppunt van de omgeving Heerlen , brunssum , hoensbroek en omstreken"
Adres: hommerterweg 86, 6431 EX Hoensbroek
Telefoonnummer: 045 5212936
Stad: Hoensbroek
Route: hommerterweg 86
Postcode: 6431 EX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rekers Tweewielers Rekers Tweewielers 544 meter Echt goede service, geduldig en correct geen dwang alleen goede alternatieven geven e...
Huub Arets Tweewielers Huub Arets Tweewielers 2 km De keuze om een elektrische fiets te nemen heeft wel wat voeten in de aarde gehad, al...
Recensies
Top fietsenwinkel. Neemt alle tijd voor de klant en geeft veel goede nuttige uitleg en tips. Aanrader.
Mijn eerste mountainbike na jaren bij Fred gekocht. In April 2022. Bij vragen en kleinere onderdelen kon/kan ik altijd bij hem terecht. Vriendelijk, eerlijk, bekwaam zijn de woorden die zo bij me binnenschieten als ik een review van hem geef. Ga zo door, erg tevreden!
Fijne, eerlijke en behulpzame zaak.
Vandaag even binnengelopen bij Fred voor wat zeldzame nippels. Gezocht en gevonden! Topzaak sinds mensenheugenis!
Paaltje geraakt met de racefiets, voorvork en velg niet meer te repareren, heel mooi vervangen, gedeeltelijk nieuwe en gebruikte onderdelen voor een net bedrag, heel hartelijk dank.
Sinds enkele jaren tijdens de jaarwisseling mijn nieuwe vaste adres voor de aankoop van vuurwerk. Hoge kwaliteit siervuurwerk, scherp geprijsd en uitstekend advies op het gebied van vuurwerk. Zeer uitgebreid aanbod en variatie welke ik elders nog niet heb gezien. Zeker een aanrader!
Hetgeen 4 andere fietsenmakers niet eens konden bestellengroter tandwiel trap-as....had hij gewoon in huis+ dezelfde dag gemonteerd!!..zeer tevreden dus!
Kundige monteur en geeft altijd goede toelichting
Zoek je Old School kennis, ervaring en services dan moet je zeker eens langs bij Fred.
Fijne fietsenzaak.Goed onderhoud van de fietsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid