facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fred Constant

Fred Constant

Info

Ontwerp en fabricage van keukens en meubels op maat

Geschiedenis

Bij Fred Constant begrijpen wij dat niet iedereen hetzelfde verwacht van een keuken. Daarom maken wij sinds 2000 unieke handgemaakte keukens op maat, exact naar uw wensen.

Naast keukens ontwerpen en maken wij ook meubels op maat. Hierbij maken wij gebruik van verschillende materialen als hout, natuursteen, woonbeton en roestvrijstaal, waarbij voorliefde voor natuurlijke eenvoud ons uitgangspunt is. Uiteraard met oog voor het milieu.

Omdat we telkens trots zijn op het eindresultaat tonen wij u graag een selectie. Iedere woonkeuken op deze site getuigt van onze passie voor het vak. Samen geven zij een fraai beeld van onze uitgebreide mogelijkheden.

Laat u inspireren door ons smaakvolle vakmansschap. Wellicht mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze showroom en werkplaats; voor uw eigen droomkeuken op maat!

Fred Constant

Adres: Industrieweg 15b, 1566 JN Assendelft
Telefoonnummer: 075-6229387
Stad: Assendelft
Route: Industrieweg 15b
Postcode: 1566 JN



op zoek naar gerelateerd: Fred constant instagram, Keuken Castricum, Tabacca hout, Maatwerk keukens Haarlem, Keuken Heemstede
Recensies
Top adres voor handgemaakte keukens. Mooie ontwerpen met een showroom vol perfecte ontwerpen. Moderne stijl in het luxe segment. Klant vriendelijk en duidelijk in de keuzes die je kan maken. Gewoon een keer binnen lopen.
Geweldig!! Super goede service en een geweldig resultaat.
Je loopt de showroom binnen en je bent verkocht; mooi hout, staal, knap design, de meest vriendelijke mensen.. Ze groeten je alsof je er al maanden komt. De fabriek zit ernaast. Vraag om een rondleiding, want je ziet direct dat bij elke keuken 'in progress,' elke milimeter klopt. Achter elke houtsoort zit een verhaal. En Fred Constant zelf? Vraag hoe hij is begonnen! Je ziet al heel snel het grote verschil tussen FC en alle andere leveranciers die je hebt bezocht. Vervolgens ga je zitten. Lekkere kop koffie of thee naast je, alles is mogelijk. "Wat zou je graag willen?" Je begint met een tekening van je dromen, je kunt altijd nog terugschalen. Je krijgt het beste advies. Mijn peetvader is kok en had tips, maar Rick van FC deed daar een paar schepjes bovenop. "Dit kastje wil je daar niet hebben, dat laatje is niet praktisch, maar zou ik daar doen." Na ruim een uur brainstormen gingen we naar huis met een tekening. Na een paar dagen denktijd en overleg, besloten we om de keuken qua stijl COMPLEET om te gooien. Andere materialen, andere kleuren, zelfde indeling. "Geen probleem!" Met dezelfde passie wordt alles in een andere 3D tekening gegoten. Nog een laatste kop koffie en thee en alles wordt besloten. Bij plaatsing blijkt dat de mannen die de keuken bouwen, ook de keuken plaatsen. Wat een fantastische regel! Vakmannen, echt waar! Ze komen vakkundig, en met precisie, alles naar binnen dragen. Op de vloer ligt overal een beschermende laag -- fijn, want onze gietvloer was net gegoten! Vier dagen stond in de planning. Het zal uiteraard per keuken verschillen, maar de mannen waren woensdagochtend aan het sjouwen, woensdagmiddag aan het plaatsen, en vrijdag rond lunch was het klaar! Vriendelijk, vakkundig. Ze werken hard, nauwkeurig, en snel. Je krijgt netjes een belletje; of je wilt komen, want ze zijn klaar. Ze ruimen op en maken alles schoon; ze willen je de beste first-time experience geven. Een tour rond de keuken, geen detail wordt overgeslagen. De mannen hebben de keuken zelf gebouwd, en laten kastje voor kastje, lade voor lade, lampje voor lampje, en wat nog meer, stuk voor stuk zien. Zowel mijn vrouw als ik zijn verliefd op de keuken. We krijgen nu al vragen van andere mensen over waar de keuken vandaan komt, en terecht. Alleen maar lof voor Fred Constant en iedereen die daar werkt. 10 van de 5 sterren ;
Prachtige showroom en behulpzame- en meedenkende medewerkers. Top fabricaat.
Top kwaliteit maatwerk. Zeer prettig bedrijf
Zoals altijd,denkt Silvia in oplossingen ! Top !
Geen idee wie Fred Constant is.
Kwaliteit. Veel mogelijkheden
Goed en vakkundig
De mooiste keukens
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid