facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freaze Hosting

Info

Verfrissende hosting voor een koel prijsje!



"Verfrissende hosting voor een koel prijsje!"
Adres: Piet Heinstraat 5, 7204JN Zutphen
Telefoonnummer: 085 301 90 77
Stad: Zutphen
Route: Piet Heinstraat 5
Postcode: 7204JN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Freaze Hosting discord, Minecraft hosting, Frost hosting, VPS hosting, Nederlandse hosting Minecraft, Webhosting, Minecraft server hosting ideal, Dutch Minecraft hosting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Alarm-winkel Alarm-winkel 2 km Ik wacht al weken op mijn bestelling. Deze zou binnen 2 dagen geleverd worden. Mails,...
Recensies
Enorm fijne hosting/domeinbeheer, er wordt snel gereageerd op tickets en het is niet duur. Ik hoop nog lang hier mijn website te kunnen hosten :
Jaren domeinnaam gehost zeer tevreden
Freaze Hosting is een fijne en goede host, Ze leveren prijs kwaliteit servers, en bieden goede support. Ben al bijna 5 jaar een tevreden klant. Mijn ervaringen bij hun zijn webhosting, domeinnaam, vps, dedicated, minecraft servers. Op alle gebieden is er goede support op het moment dat je ergens niet uit komt, ook zijn ze snel met het reageren en het behandelen van een probleem, Al met al een top host.
Al zeker twéé jaar goede ervaringen met Freaze hosting. Snelle en stabiele diensten voor een prima prijs naast dat is de service hier geweldig. Goede, snelle en duidelijke reacties op problemen. Tot op de dag vandaag geen problemen ondervonden, voor iedereen die een goede web of game server host zoekt, kijk niet verder.
Ik host al meer dan 1 jaar bij freaze. Met 3 webhostings Ik heb nog nooit problemen gehad en als ik vragen had werdt ik meteen geholpen Beste service ooit! Ik hoop dat ik nog vele jaren kan blijven hosten :D - Luca Heintjes
Goede services en zeker een goede klantenservice. Ze helpen je overal bij en geen vraag is voor hun te moeilijk. Ze denken met je mee en zijn in het belang voor de klant en gaat hun niet om het geld verdienen blijkt ook wel uit de scherpe prijzen.
Waardevol domein gekocht, uiteindelijk niet gekregen omdat hun systeem zei dat het domein beschikbaar was. Uiteindelijk was hij niet beschikbaar. Duurde lang nadat ik reactie had gekregen op mijn support ticket. Deze host is goed voor minecraft servers en dat is het. Ik raad aan geen hosting pakketten te kopen en/of domeinen.
Goede klantenservice, helpen altijd binnen 24 uur en goede prijzen. Gewoon 5 sterren waardig. Ben 4 jaar vaste klant, en dat zal zo blijven ook!
Een super goeie hosting.. Gewoonweg een 10 waard!!! Wij hosten er een VPS & domein/hosting bij jullie Jullie helpen echt super snel en heb niks over iets te klagen Zelfs via de tickets/chat op de website staan jullie de mensen goed te woord. Wij raden iedereen Freaze Hosting aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid