facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freasy

Freasy

Info

Ambachtelijk bereide en vakkundig ingevroren maaltijden. Flexibel besteld, weken houdbaar en binnen enkele minuten opgewarmd. Moeiteloos genieten!

Geschiedenis

Ambachtelijk bereide en vakkundig ingevroren maaltijden. Flexibel besteld, weken houdbaar en binnen enkele minuten opgewarmd. Moeiteloos genieten!



"Freasy gerechten zijn speciaal voor de vriezer gemaakt. Elke maaltijd is zo samengesteld dat ‘ie op het lekkerst is wanneer het opgewarmd op jouw bord belandt. Wij koken puur zonder gekke toevoegingen. Met vrieskoerier tot je voordeur geleverd. In heel Nederland en Vlaanderen."
Adres:
Telefoonnummer: 010 2613662
Stad: Rotterdam



op zoek naar gerelateerd: Diepvriesmaaltijd aan huis, Maaltijd bestellen, Diepvries menu, Kant en klaar maaltijden bezorgen, Diepvriesmaaltijd opwarmen, Kant-en klaar maaltijden Amsterdam, Gezonde kant-en-klare maaltijden, Voorgemaakte maaltijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sabor Sabor Sabor Sabor 1 km Authentic Mexican Food & Drink Deli Street food with authentic and fresh taste Cater...
Greek Food Therapy Greek Food Therapy 3 km Heerlijke Griekse gerechten, met veel liefde gemaakt. De aanrader is de bougatsa! Nog...
Mezem Mezem 4 km Mezem is halal gecertificeerd bedrijf, als je een feestje van kun je terecht, als je ...
Poolse Smaken Bezorgd - Polski Smak Dostawa Poolse Smaken Bezorgd - Polski Smak Dostawa 4 km Vertaald door Google Leuke winkel : Origineel Fajny sklep :
Eat & Ease Eat & Ease 6 km Bij Eat&Ease is afvallen een feestje! Gezond eten, genoeg eten, geen honger en geen s...
De Beren De Beren 9 km Weet jij al wat je eet vanavond? Kom lekker eten in één van onze restaurants of laat ...
De Beren Franchise De Beren Franchise 9 km De Beren is hard aan het groeien. Om verdere groei te realiseren zijn we altijd op zo...
Annies Happiez Annies Happiez 10 km Vandaag voor het eerst een pizza pollo besteld bij Mowie, zeer aardige eigenaar en he...
Domino's Pizza Rotterdam Zevenkamp Domino's Pizza Rotterdam Zevenkamp 11 km Ik heb vandaag pizza besteld ter waarde van €25,- ik kreeg half gebakken pizza’s mee ...
Recensies
Het is zeldzaam dat ik een review achterlaat. En als ik het doe is het doorgaans positief. Echter voor de Bospaddenstoelen risotto van Freasy maak ik een uitzondering; ik zou het m’n hond nog niet voeren. Update 08-09: De 'Chili con Carne' is goed te nassen. 2 sterren erbij! Maar meer dan 3 sterren wordt het niet, heb nog steeds nachtmerries van de risotto.
Positief verrast door de maaltijden van Freasy, jullie hebben er een vaste klant bij! De maaltijden werden op tijd geleverd en smaakte erg goed.
Meerdere malen besteld, omdat het erg lekkere maaltijden zijn en het concept me enorm aanstaat. Echter ook al zeer vaak erg weinig inhoud in de bakjes. Hier ook al eens contact over gehad en het zou beter worden. Daarom onlangs weer besteld. Overgehaald door de aanbieding van een gratis maaltijd en ik had nog gespaarde punten om te verzilveren. Diepe teleurstelling. Nog steeds erg lekker, maar nu bij drie van de drie weer achterlijk weinig inhoud. Dubbele portie Orechiette met pesto en geroosterde groente zou 1020 g inhoud moeten zijn. Bleek slechts 740 en dan moest het bakje van 52 g er nog af. Houd je bar weinig over en was dan ook met gemak in mijn eentje te eten. Courgette lasagne 650 ml woog slechts 461 - bakje van 41 g = 420 g was na bereiding effectief nog 351 g van over. Nu Gamba's met parelcouscous 650 ml gepakt. Weegt "maar liefst" 404 g inclusief bakje. Is 363 g pure maaltijd. Die stop ik straks na bereiding in een holle kies. Voor mij dus nooit meer. Veel te duur voor wat je krijgt.
Erg lekkere en originele maaltijden! Ik bestel regelmatig. Heel fijn om in de vriezer altijd een gezonde maaltijd te hebben liggen voor de dagen dat we te laat thuis zijn om nog voor het gezin te koken.
Ik heb Freasy ondertussen meerdere malen geproefd. Ze bevallen me erg goed en ik vind het fijn dat de maaltijden vriesvers zijn en voldoende groente bevatten. Ik ben van plan ze regelmatiger mee te nemen naar werk en lekker te eten tijdens de lunch en zo nog veel meer gerechten van jullie te proeven!
Gisteren mijn eerste maaltijden ontvangen. S'avonds de "Coq au vin" in de magnetron opgewarmd en de smaak was voortreffelijk. Alleen na een paar minuten was ik echt op zoek naar de kippendijen, waar de maaltijd vol mee zou zitten. Ik denk dat de kok vergeten was deze toe te voegen.
Ik snap niet wat iedereen hier zo lekker aan lijkt te vinden. De maaltijden hebben weinig smaak, de pasta was zelfs hard op bepaalde plaatsen, en het was gewoon te weinig. De levering was bovendien teleurstellend. Hele dag zitten wachten en dan bleek dat ze pas een dag later kwamen wegens problemen met het transport. Een hele dag gewacht voor niks. Hier bestel ik niet meer.
Wij werken in hetzelfde pand als waar Freasy hun productie heeft en we nemen vaak wat mee naar huis na werktijd. De maaltijden zijn altijd heerlijk en zeer gebalanceerd. Voor wie niet altijd tijd heeft om een goede maaltijd te koken en wel bewust wilt eten is Freasy echt een uitkomst!
Een zeer interessant concept. Echt gezond eten uit de diepvries en uit de magnetron. Geen gebruik makend van conserveringsmiddelen. Verse ingrediënten geven een rijke smaak. Zelfs niet groente liefhebbers vinden het smaakvol. Freasy heet duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Wat een heerlijke gerechten. Echt super lekker en smaakt als vers. Ook niet te zout. Precies goed, zodat je alles goed kunt proeven. Bovendien zien de maaltijden er even smakelijk uit als op de foto. Ook heel fijn is het materiaal van de bakjes. Prettiger dan uit plastic bakjes eten, en het is nog duurzaam ook. En het wordt niet zo heet. Je kunt het zo beet pakken als het net klaar is. Leuke wikkel om het bakje, met elk hoekje benut om leuke en handige informatie te delen. En ook heel belangrijk: deze balkjes gaan WEL makkelijk open. Met die plastic bakjes is dat vaak een ramp. Die lipjes aan plastic bakjes scheuren altijd af. Dikke aanrader dus. PS Misschien leuk een kort filmpje op de site te zetten met Marlot in actie ;-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid