facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fratelli Leiden

Fratelli Leiden
Adres: Lange Mare 112, 2312 GV Leiden
Telefoonnummer: +31715130269
Stad: Leiden
Route: Lange Mare 112
Postcode: 2312 GV


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:30
Dinsdag: 12:00 - 22:30
Woensdag: 12:00 - 22:30
Donderdag: 12:00 - 22:30
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: fratelli leiden bezorgen, fratelli voorschoten, fratelli menukaart, fratelli noordwijk, pizzeria leiden, olive garden leiden, italiaans restaurant leiden, fratelli delft
Recensies
Gek genoeg was dit restaurant me nooit echt opgevallen, terwijl het middenin het centrum ligt en ik al jaren in Leiden woon. Eenvoudig ingericht, maar heel gezellig om te zitten, zeer vriendelijk personeel. En bovendien heerlijk gegeten, dit restaurant komt op mijn lijstje met favorieten. Voor een maandagavond was het best druk dus reserveren is aan te raden.
Fratelli is een Italiaans restaurant en deel van een keten. Van tevoren reserveren is gewenst. De ontvangst is vriendelijk. De sfeer heel gezellig. Je kunt kiezen uit de bekende Italiaanse gerechten. Die zijn, voor zover wij de bestelden, van goede kwaliteit. De wijnkaart is ook best wel uitgebreid. Een aanrader!
Helaas is nul sterren niet mogelijk! 30 euro betaald voor verse pasta. 2 uur later komt er koude pasta die helemaal aan elkaar geklonterd is. Restaurant gebeld en die lossen helemaal niets op: geen nieuwe maaltijd, geen geld terug… Alles ligt aan de bezorger en zij hebben voldaan aan hun verplichtingen. Geld is binnen, dus jammer maar helaas. Is trouwens de tweede keer dat we bestellen bij Fratelli en ook de tweede keer koude en plakkerige pasta. Hoge prijzen vragen kunnen ze wel, maar kwaliteit en service is nergens te bekennen. Nooit meer Fratelli tip voor andere mensen!.
We kwamen met ons gezin 5en rond 17.30 binnen ... helaas alles gereserveerd deze avond, mits we in 1,5 uur ons eten konden opeten dan was er nog plek. Prima dat moest ons wel lukken. Het eten was perfect 4 Pizza's en 1 Pasta alles smaakte vers en netjes/vriendelijk personeel. Kunnen we nog een toetje eten of zijn we dan over onze tijd heen .... Nee hoor prima neem jullie tijd, we hebben net een afmelding van een reservering gehad. En nog een lekker toetje prima service en fijne sfeer. Aanrader dus.
Heerlijk gegeten en goed geholpen door het zeer vriendelijke en gastvrije personeel. Het restaurant zat vol en ondanks dat er regelmatig mensen binnen kwamen lopen om te vragen of er nog een tafel vrij was, bleef de sfeer heel gemoedelijk. Dit restaurant is echt een aanrader!
Wij hebben om 18:40 2 verschillende pasta’s besteld voor 2 personen die werd pas nadat we 2 x gebeld hadden n 2 UUR bezorgd!! Toen was hij KOUD, PLAKTE als 1 klomp aan elkaar en de saus was ver te zoeken!!! T was gewoon smerig!! Na klagen bij meerdere malen te hebben gebeld met Fratelli werd er NIKS gedaan te compensatie! Wij bestellen hier dus NOOIT meer!!
Topbediening en zeer lekker eten!!!. Na ons voorgerecht kwam er een gezin met een vrij grote hond vlakbij ons zitten. We hadden er echt wel last van hond, schrik en we kregen direct een tafeltje aan de andere kant van het restaurant!
Heerlijk gegeten, zeker een aanrader
Heel gezellig tentje met leuke aardige bediening. Je voelt je snel op je gemak. Sfeer is heerlijk knus. Echt prima restaurant. Meerdere keren geweest. Komen vast terug.Eten: 4/5
Een echte goede Italiaan die dan ook authentieke pizza’s en pastagerechten maakt zoals je ze ook in Italië zou willen eten. Vriendelijk personeel en eigenaar. Minpuntje tijdens ons bezoek was de airco boven de ingang waardoor je zowat werd weggeblazen aan de tafel. Een kijkje richting de open keuken leverde echter op, dat het kookpersoneel achterin de zaak in een sauna stond bij wijze van spreken. Een probleem met de luchtcirculatie/afzuiging in het pand...?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid