facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fratelli

Fratelli
Adres: Weverstraat 27, 6862 DJ Oosterbeek, Nederland
Telefoonnummer: 026 202 0235
Staat: Gelderland
District: Renkum
Stad: Oosterbeek
Route: Weverstraat
Huisnummer: 27
Postcode: 6862 DJ


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 12:00–21:00
woensdag: 12:00–21:00
donderdag: 12:00–21:00
vrijdag: 10:30–21:30
zaterdag: 10:30–21:30
zondag: 13:00–21:00

Recensies
Naar aanleiding van de goede recensies tijdens een verblijf op de Veluwe een hapje gegeten bij Fratelli in Oosterbeek. Wat een sfeervol Italiaans 'eethuisje'! Verwacht hier geen haute cuisine, maar lekkere pizza's, smaakvolle pastagerechten lasagne met zalm en spinazie was erg lekker, klantgerichte bediening in een ongedwongen sfeer. Aangezien Fratelli ook een aparte ijsafdeling heeft, hebben we ons diner passend afgesloten met een Italiaans hoorntje met 2 bolletjes... en ook die waren volgens mijn kindjes erg lekker... :-nnAl met al is een bezoek aan Fratelli een aanrader... Wel het advies om vooraf te reserveren, want het is er snel vol...
Het eten was lekker, we zaten gezellig buiten. Alleen moest het bedienend personeel ook ijsjes scheppen in de ijssalon en had het daardoor te druk. Jammer genoeg,want ze waren erg aardig. Een aanrader is de Siciliaanse frisdrank die ze verkopen. Heerlijk met veel ijs, een goede lemonsmaak met een gemberkick! Polara geheten.
Een gezellig en knus restaurant waar je heel lekker kan eten. De bodems van de pizza's waren erg goed en rijkelijk belegd. Er hangt een huiselijke sfeer en het personeel gaat gerust een gesprekje met je aan. Ook de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Zeker een aanrader als je in de buurt bent.
Eerlijk? Ijsje gehaald, zeer vriendelijke en vlotte bediening. Gelijk een bakje water voor de hond. Aanrader... zitten iets uit de loop van de winkels, maar ik loop er graag even iets voor om.
We hebben twee keer gegeten bij Fratelli, en het was twee keer overheerlijk. Hier eet je in een gezellige ambiance en word je door vriendelijk en gastvrij personeel bediend. Echt een aanrader als je in de buurt van oosterbeek bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid