facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fratelli Delft

"***Wij reserveren niet op ons terras***Op het meest gezellige en culinaire plein in het hart van Delft vind je Fratelli. Een begrip in de regio dat staat voor kwaliteit en klassiek Italiaanse gerechten, pizza's en natuurlijke verse pasta uit eigen keuken, bereid met Italiaanse passie. We zijn open voor lunch en diner en als het warm genoeg is is er een gezellig terras."
Adres: Beestenmarkt, Delft
Telefoonnummer: +31152143007
Stad: Delft
Route: Beestenmarkt


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 01:00
Dinsdag: 12:00 - 01:00
Woensdag: 12:00 - 01:00
Donderdag: 12:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: Beste Italiaan Delft, Fratelli Delft reviews, Fratelli Pijnacker, Fratelli Den Haag, Fratelli Naaldwijk, Fratelli Leidschendam menu, Stromboli Delft, Pizzeria Delft
Recensies
Op de Beestenmarkt in Delft is een gezellig terras van Fratelli. In de bediening spreken ze bijna allemaal Engels en geen Nederlands. Bij uitserveren van gerechten wordt niet gevraagd of je nog iets wil drinken, dat moet je zelf vragen. Vooraf gekozen voor de foccacia. Deze was een beetje droog en ondanks dat dit een Italiaans restaurant is was er geen olijfolie op de tafels, jammer. Hoofdgerecht de scaloppina al gorgonzola. Was best lekker maar erg zout. Bij het hoofdgerecht krijg je 2 stukjes gebakken aardappel en wat geroosterde groenten, lekker maar wat weinig. Kortom leuk voor 1 keer, maar volgende keer kies ik wat anders op de Beestenmarkt, keus genoeg.
Pizza’s vielen een beetje tegen. Mijn eigen gemaakte pizza’s zijn lekkerder en daar vind ik wel wat van. Personeel spreekt geen Nederlands en gebrekkig Engels, wat de communicatie wat lastig maakt op z’n tijd. Wel gelegen aan een gezellig plein. Gelukkig genoeg opties in Delft voor ons volgende bezoek.
Mooi gelegen op de beestenmarkt.Binnen is het ruim,netjes en schoon.Maar verder was de bediening nogwat chaotisch.We moesten 45mn wachten voor onze soep terwijl de tafel ernaast een kwartier later kwamen en eerder bediend.Verder was het eten prima.
Gegeten met een groep van 6 mensen. We hadden tomatensoep als voorgerecht, die was erg lekker en vers. Bediening erg chaotisch! 4 pizza's werden tegelijk geserveerd en daarna wisselend door meerdere medewerkers gevraagd wat we nog misten. Enige tijd hierna werd het vijfde gerecht, een de Lasagne geserveerd. Vervolgens kwamen er weer meerdere medewerkers vragen wat we nog misten. Toen het zesde gerecht, een pizza, eindelijk geserveerd werd bleek deze koud en nat aan de onderkant te zijn waardoor hij weer terug kon naar de keuken. De hoofdgerechten zelf waren ok maar niet heel bijzonder en na deze ervaring zullen wij ook niet meer terugkeren.
Waanzinnig ontevreden over dit restaurant. Ze hebben totaal geen manieren. Ik had online een paar keer een reservering gemaakt omdat ik mijn ouders voor hun trouwdag lunch cadeau wilde geven, krijg ik een mail dat de reservering bevestigd is, daarna krijg ik een mail dat die geannuleerd is terwijl het tijdslot gewoon beschikbaar is. toen heb ik het nog een paar keer geprobeerd, zelfs met een andere tijd, werd weer bevestigd en daarna zonder pardon geannuleerd. ik. ik heb totaal geen toelichting gekregen, wat een asociale tent. ik ga hier in de toekomst niet heen, ze kunnen niet eens communiceren. leuk als je een verassing cadeau doet aan iemand maar niet heus. ik mag hopen dat jullie in de toekomst jullie service verbeteren!!
Wat een vreselijke zaak. Je moet 1,5 uur wachten op een voorgerecht, kopje soep. Na bijna 2 uur na aankomst nog steeds geen hoofdgerecht. We hebben de moed maar opgegeven. We zijn daarna lekker bij de buren gaan eten waar je wel fatsoenlijk geholpen wordt. Het personeel bij Fratelli spreekt geen Nederlands en is zeer onvriendelijk. We begrijpen nu ook waarom dit terras zo goed als leeg is en bij de buren niet. Deze zaak doet de Fratelli naam geen eer aan. Volgende keer weer lekker naar Naaldwijk.
Lekker gegeten, echter bediening is waardeloos, je moet lang wachten op een drankje, is je glaasje leeg, dan komen ze niet langs voor een nieuwe. Toiletten zijn smerig, als ze al open zijn. Handdrogers etc zijn defect. Op één persoon na welke keurig zijn werk deed sprak niemand van het personeel Nederlands. Wij gaan de volgende keer ergens anders eten. Er zijn betere plekken om te gaan eten in Delft.
Fantastisch terras en zeer vriendelijk personeel. De pizza's zijn erg lekker!Eten: 5/5
Het eten was matig, maar de service liet te wensen over. We waren met z'n vieren en twee drankjes werden simpelweg vergeten. Na navraag werden ze alsnog gebracht. Bovendien werd het eten eerst geserveerd voor twee personen, pas nadat zij klaar waren kwam het eten voor de andere twee personen. Dit was duidelijk een minpunt.
Letterlijk 75 minuten gewacht op het eten waarbij we dit in de tussentijd meermaals hebben aangegeven. Dit is letterlijk mijn eerste recensie maar door de onwijs slechte service/kwaliteit wil ik dit wel delen. Ps hygiëne is hier ook niet al te hoog.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid