facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Franssen Optiek

Franssen Optiek

Info

Dinsdag t/m vrijdag tussen de middag gesloten van 12:30 tot 13:30

Adres: Kerkstraat 11a, 5427 BA Boekel (gemeente)
Telefoonnummer: 0492 - 32 10 29
Stad: Boekel
Route: Kerkstraat 11a
Postcode: 5427 BA


Recensies
Tijdens mijn vakantie zat het pootje van mijn bril erg los. Hoewel ik uit een heel ander deel van Nederland kom hebben jullie gekeken wat het probleem was. Er was een schroefje verdwenen. Het is gemaakt en de reparatie viel onder service van de zaak. Geen kosten. Ik was erg verrast, fijn dat jullie dit op deze manier nog doen. Heel prettige ervaring.
Ik ben zo tevreden met mijn nieuwe bril. Een paar steekwoorden: professioneel, kundig, aandachtig, geduldig en vriendelijk. Alleen maar heel tevreden!!
Zo fijn om te horen van dochter 2,5 jaar! bij het naar buiten stappen van de winkel: 'Was leuk he, fijn!' We worden altijd heel prettig, vriendelijk, geduldig en attent geholpen hier!
Duur montuur gekozen. Helaas bleek het een B-keuze geval te zijn met gebreken. De beloofde opzet zonnegelazen wist men ineens niets meer van. Rekening: 1495,- Mij zien ze er nooit meer.
Top bedrijf met hele goede service. Ben hier al zo'n 20 jaar klant en je wordt er altijd met alle egards behandeld.
Nemen ruim de tijd voor je.... Op drukke momenten kan je het beste een telefonische afspraak maken. Ook goed advies mbt lenzen. Regelen voor jou teruggave ziekenfonds.
Altijd goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid