facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frans van Stijn wonen & slapen

Frans van Stijn wonen & slapen

Info

fransvanstijn.nl

Adres: Dorpsstraat 64, 2361BH Warmond
Telefoonnummer: 0713010052
Stad: Warmond
Route: Dorpsstraat 64
Postcode: 2361BH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woonstudio Anton Verkaik Woonstudio Anton Verkaik 90 meter Kwaliteit, vakmanschap & super service van Anton en zijn team verrassen mij keer ...
Recensies
Enige tijd terug hebben wij een bezoek gebracht aan woninginrichting Frans van Stijn en moesten wij onze gedachten bijstellen. Nadat wij verschillende andere bedrijven hadden bezocht was dit een echte openbaring voor ons. Zo kan het dus ook, alle vragen die wij hadden met betrekking tot de aankoop van nieuwe matrassen en wat daar al zo bij hoort werden op zeer vakkundige wijze beantwoord! Mevrouw van Stijn heeft ons de weg gewezen in matrassenland en zodoende waren wij in staat om de juiste keuzes te maken. Ik zou zeggen wij geven een ster extra, dus zes sterren voor woninginrichting Frans van stijn.
Beetje rommelige winkel maar wel goede spullen en vakmensen voor montage en advies
Wat een keus in gordijnstoffen!! En werkelijk alles uit de gordijnkast halen om te vinden wat de klant zoekt. Ook bedbekleding en accessoires, div raambekleding en vloerbedekking...fijne winkel met expertise!
Ze leveren kwaliteit spullen. De vloeren worden met vakmanschap gelegd. Ook is de service in de winkel erg goed. Prima winkel. Een aanrader!
Goede uitleg over de producten. Uitstekende service. Vriendelijke mensen
Prima verkoopster goede uitleg
De specialist in slapen en woninginrichting in Warmond en omgeving.
Altijd plezierig en goed geholpen!
Prima x klantenservice
Goeie service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid