facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frans Mets/de Bedderij wonen en slapen

Frans Mets/de Bedderij wonen en slapen

Info

o.a:Auping Plaza-Jensen-Rolf Benz-Tempur-Pullman-Jori.Wij leveren de beste service en over de prijs worden we het altijd eens!

Geschiedenis

Wij zijn dé specialist op het gebied van boxsprings en hebben een uitgebreid assortiment slaapkamers,slaapsystemen en matrassen.
En alles kunt u natuurlijk uitproberen in onze slaapstudio's van onder andere: Pullman,Auping Plaza, Jensen,Kuperus,Eastborn en Tempur .

U vindt bij ons 100 modellen banken en bankstellen o.a:van Rolf Benz,Jori,Coming Lifestyle en Passe Partout,alsmede complete woonprogramma's o.a Hülsta in diverse stijlen.
Snelle levertijden
Optionele haal en brengservice
Indien gewenst:oude bed/bank afvoeren (vraag naar de voorwaarden)
Bezorging door heel Nederland en in overleg ook in de EU



"Sinds 1960 dé bedden- en meubelspeciaalzaak in Bergschenhoek-Rotterdam. Design meubelen, slaapsystemen, boxsprings. Absolute topmerken zoals Auping, Jensen, Rolf Benz, Treca Paris, Jori en veel meer. Vertrouw op meer dan 60 jaar ervaring."
Adres: Bergweg Zuid 140, 2661CW Bergschenhoek
Telefoonnummer: 0104220881
Stad: Bergschenhoek
Route: Bergweg Zuid 140
Postcode: 2661CW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Bedderij Frans Mets, Frans mets outlet, Meubels Bergschenhoek, Frans mets bedderij facebook, Mets Rotterdam, Meubelzaak hillegersberg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rolf Benz Studio Rotterdam Hillegersberg Rolf Benz Studio Rotterdam Hillegersberg 357 meter Kom naar Rolf Benz Studio Rotterdam Hillegersberg ! 650m² top Design! Voor het comple...
Art Woninginrichting Art Woninginrichting 891 meter Superblij met onze trap. Ze komen afspraken na zijn beleefd. Echt een top bedrijf. Te...
Boxspring Loods Boxspring Loods 1 km Na 2 maanden begon de box ineens heftig te kraken. Contact opgenomen met Boxspringloo...
Aannemersbedrijf Groenewegen Aannemersbedrijf Groenewegen 2 km Zeer professioneel bedrijf,Van alle markten thuis,zeker aane te bevelen
Ohzomooi Ohzomooi 2 km Heel mooi gezellig, verborgen winkeltje aan huis met een grote verzameling zelfgemaak...
Recensies
Elke ervaring bij Frans Mets de Bedderij is niets minder dan sensationeel. Als een winkel die gespecialiseerd is in bedden en slaapcomfort, overstijgt deze onderneming de verwachtingen en biedt zij een slaapbeleving die niet alleen ongeëvenaard, maar ook verfrissend uniek is. Bij binnenkomst word je onmiddellijk omarmd door de warme en uitnodigende sfeer. De winkel biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige bedden die de perfecte combinatie van comfort en stijl belichamen. Wat echter nog indrukwekkender is, is de uitzonderlijke service die elke klant ontvangt. Frans Mets de Bedderij begrijpt dat het kopen van een bed een persoonlijke en soms ontmoedigende ervaring kan zijn. Daarom zorgen zij ervoor dat elke klant zich op zijn gemak voelt, waarbij ze een professionele maar persoonlijke benadering hanteren. Klantenservice is duidelijk meer dan een buzzword voor deze speciaalzaak; het is de hoeksteen van hun bedrijf. Of je nu al jaren trouwe klant bent of voor het eerst de winkel binnenloopt, de medewerkers van Frans Mets de Bedderij staan altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de beste keuze. Met een uitstekende kennis van hun producten en een oprechte wens om je slaapervaring te verbeteren, zorgen ze ervoor dat je tevreden en goed geïnformeerd naar huis gaat. Kortom, Frans Mets de Bedderij is meer dan een beddenwinkel; het is een vertrouwde partner voor al je slaapbehoeften. Een bezoek aan deze speciaalzaak is niet zomaar een aankoop, het is een investering in vele jaren van rustgevende slaap en uitstekende service. Het is een ervaring die je niet mag missen. Een sterke aanrader voor iedereen die op zoek is naar een uitzonderlijk bed en een even uitzonderlijke winkelervaring.
We hebben nog nooit een bed gekocht waar we zo'n goed advies gekregen hebben. We werden hartelijk ontvangen en kregen veel uitleg met een heerlijke bak koffie. Was zelfs gezellig! Na aantal weekjes wachten kwam ons nieuwe bed in ons nieuwe huis. Helaas na ruim 9 weken bleek het matras voor mij persoonlijk toch te hard. Na heel veel geprobeerd en zelf contact met de dokter toch maar contact opgenomen met de Bedderij en hun bevestigde dat het matras te hard zou zijn. Direct zonder problemen een nieuwe bestel in de omruilgarantie en ook nog gratis geleverd door de zelfde vriendelijke mannen die het bed ook met veel liefde en zorg hier hebben afgeleverd. Als ik 10 sterren kon geven had ik het echt zeker gedaan. Niet twijfelen maar gewoon doen, dit zijn vak mensen!
Heerlijke ervaring om bij Frans Mets je nieuwe slaapkamer uit te zoeken en te kopen. Lucienne en ik kwamen binnen om ons te oriënteren voor een nieuwe inrichting van onze slaapkamer. Na een hartelijk welkom met een bakkie koffie, kwamen we in contact met @WimVerwaijen. Met de kennis en zijn ervaring loodste Wim ons door de showroom heen. Hij nam de tijd om ons goed in te lichten. Vooral luisteren naar de wensen en de verschillen duiden, hielpen ons aan een prettig, maar ook zeker mooi advies. Wim neemt alle tijd om de #Pullman boxspring en #Nolte kast, nachtkastjes en dressoir met ons samen te stellen. Vrijdag geruime tijd de opzet gemaakt en tijdens de vervolgafspraak op zaterdag de order met veel tevredenheid geplaatst. We hebben thuis even de maten gecheckt of het paste Alles zal met ca. 2 maanden geleverd kunnen worden. Frans Mets/De Bedderij, maar vooral de enthousiaste medewerkers, en last but not least @WimVerwaijen hartelijk dank. Het kopen van onze slaapkamer hebben we met veel plezier bij jullie gedaan. Groetjes Lucienne en Raymond van den Berg
Wij kochten onlangs een bed bij Frans Mets de Bedderij in Bergschenhoek en de service was meer dan voortreffelijk. Wij werden vriendelijk geholpen en de adviseurs waren kundig en dachten echt mee in oplossingen voor ons. Het feit dat wij in Den Haag wonen, was geen enkele belemmering om bij ons een keer te komen inmeten of alles paste. Top service, wij zijn heel erg tevreden! Een echt familiebedrijf, met hart voor de zaak. En dat voel je als klant.
Wat zijn wij blij dat we uiteindelijk bij Frans Smets de Bedderij terecht zijn gekomen. Heel fijn geholpen door verkoper Roger bij het uitzoeken van een eethoek. Er werd zelfs een mal thuis gebracht zodat we konden zien of we de juiste maat tafel hadden uitgekozen. En na een opmerking over onze Auping spiraal werd direct gezegd stuur maar foto's op, dan kijk ik wat we kunnen doen bed elders gekocht De volgende dag al teruggebeld en Roger heeft ervoor kunnen zorgen dat alles helemaal naar ons zin in orde wordt gebracht. Prima zaak, zeker aan te bevelen.
Super goed geholpen door Wim Verwaijen! Heel geduldig met prima uitleg wat voor mij de beste matras zou zijn! De volgende ochtend kwamen ze mijn nieuwe boxspring al bezorgen!! Heerlijke fles wijn gekregen, leuke verrassing is dat zeg! En vannacht slapen op wolken..........
Wat werken hier super vriendelijke en deskundige mensen!!!! Echt een warm bad. Niets is teveel en ze denken goed met je mee, echt een aanrader. Ingrid en Wim en andere collega's hebben mij geholpen om het juiste kussen te vinden. Dankzij hen slaap ik weer. Echt top! Als ik mijn matras moet gaan vervangen dan ga ik echt naar Frans Mets. Tegen deze service, vriendelijkheid en het geduld dat ze hebben kan geen enkele andere zaak op!!!!
Wij hebben hier verschillende meubels gekocht en de ervaring was zeer goed. Dat was zo 10 jaar geleden en ook nu weer. Nog echte ouderwetse persoonlijke service. Dank je wel Ron en het hele team voor de prettige ontvangst en de hulp bij het uitzoeken van de meubels.
Dit is toch al meer dan 40 jaar zolang wij er komen een Topzaak! Super vriendelijk personeel met verstand van zaken en waar kom je die combinatie nog tegen ?! Superbed gekocht, snel geleverd en vakkundig gemonteerd. We gaan zeker ook onze bank daar kopen. PS: wij werden geholpen door RON en je moet zeker naar hem vragen. Hij is er altijd en zo niet dan piepen ze hem op voor je.
Heel lekker bed van het merk Jensen gekocht. Superservice in de winkel en tijdens de montage. Na 2 weken kreeg ik last van mijn nek en mocht het kussen kosteloos komen ruilen. Elke medewerker is vriendelijk, behulpzaam en ervaren. 5 sterren meer dan waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid