facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frans Knorth Makelaardij

Frans Knorth Makelaardij

Info

Een zaak van vertrouwen. Onderscheidend door plaatselijke kennis en persoonlijk advies, waardoor een maximaal resultaat.

Geschiedenis

Het kiezen van een makelaar is een zaak van vertrouwen. Vertrouwen dat een makelaar zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Vertrouwen dat de makelaar zich enkel en alleen op uw belang richt. Vertrouwen dat hij deskundig is, actief is en zich voor de volle 100% inzet. Vertrouwen dat hij uw woning zo snel mogelijk verkoopt èn voor de best mogelijke prijs. Dat hij het nieuwe huis van uw dromen voor u vindt en gunstig aankoopt. Dat het taxatierapport de juiste waarde aangeeft en volledig is. Daarom is het kiezen van een makelaar een zaak van vertrouwen. Dat vertrouwen willen wij graag waard zijn. Daar staan wij voor in.

Adres: De Plak 17, 6681 DN Bemmel
Telefoonnummer: 0481763963
Stad: Bemmel
Route: De Plak 17
Postcode: 6681 DN



op zoek naar gerelateerd: Funda Bemmel Verkocht, Funda Bemmel Vossenhol, Frans Knorth Facebook, Funda Bemmel huur, Funda Bemmel Dijkstraat, Funda Bemmel bungalow, Funda Bemmel appartement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klarenbeek Vastgoed Klarenbeek Vastgoed 551 meter Erg prettige ervaringen gehad met Henri Klarenbeek. Adequate opvolging en veel contac...
NVM Makelaar Broex NVM Makelaar Broex 1 km Top makelaar! Vakkundig en persoonlijk! We gaan even niet verhuizen anders was Raf op...
Recensies
de integriteit is ver te zoeken bij deze makelaar. De waarheid wordt gemanipuleerd. Afspraken worden niet nagekomen en relevante zaken voor koper niet benoemd. Het negatieve beeld van makelaars wordt in standgehouden met de handelswijze van Frans Knorth en zijn collega’s. Een aardige man met een masker. Ik kwantificeer deze makelaar als onbetrouwbaar. Je kunt niet op hem rekenen.
Heb deze makelaar vorige week benaderd omdat wij geïnteresseerd waren in een huis aan de Eikhof 66 te Gendt. Aangegeven dat wij wilde kijken, kreeg alleen de optie om op dinsdag even tussendoor te kunnen kijken. Wij hebben toen aangegeven dat wij beide in de vitale beroepsgroep zitten en nu gezien het en rare tijd is vanwege de coronacrisis kunnen wij op onze werkdagen geen vrij krijgen. De assistente van de makelaar zou gaan overleggen of er een andere mogelijkheid was tot bezichtiging. S'middags kreeg ik een telefoontje dat er was genoeg animo voor het huis, dus er werd ons geen mogelijkheid geboden tot een moment van bezichtiging. de makelaar wilde niet zijn agenda hierop aanpassen. Nou dan ben je in mijn ogen een slechte makelaar. Je doet als makelaar in mijn ogen je uiterste best om een huis met een zo hoog mogelijke opbrengst te verkopen. Ik zou hier als verkoper van het huis niet blij mee zijn. Maar goed hij verkoopt het huis maar aan die vele mensen die er animo voor hebben. Een zeer slechte makelaar. Bedenk goed of u met deze makelaar in zee gaat, hij doet immers niet veel moeite voor de verkoop en de hoogste opbrengst.
Frans Knorth Makelaardij is een top makelaar met veel kennis van zaken. Frans weet precies waar hij het over heeft en door zijn uitstekende kennis van de woningmarkt is hij in staat om je op een goede en deskundige manier te helpen. Onze woning was binnen no-time verkocht! Ook het team op kantoor is goed, altijd een snelle reactie en ze denken graag met je mee. Kortom, bedankt voor de goede en snelle service Frans Knorth en team!
Top makelaar! Leveren goede service en ondersteuning, ook wanneer hier niet om gevraagd wordt. Echte aanrader!
Tijdens de bezichtigingen super begeleidt door twee dames. Nemen alle tijd, zit geen haast achter en dwingen je ook niet snel tot een bod. Erg goede eerste indruk, des te jammer dat wanneer je overgaat tot het uitbrengen van een bod op het pand dat dan het contact zeer slecht wordt. Frans neemt het dan opeens over. Hij luister niet goed, doet aannames bij het bod wat je doet en geeft de informatie op een verkeerde wijze door aan de verkopers. Kortom; eerste indruk erg goed maar daarna krijg je te maken een enorm chaotische en warrige man die veel informatie door elkaar haalt. Een enkel voorbeeld al; Een take it of leave it bod aan de verkopers doorgeven terwijl dit helemaal geen geval van take it of leave it is verwacht je niet van een makelaar.
Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken met onze makelaar Frans Knorth en zijn team. Ons huis was binnen 3 maanden voor een mooie prijs verkocht en tevens hebben zij bemiddeld voor ons nieuwe huis.
Hoorde zojuist dat er door dit bedrijf een huis in Arnhem is verkocht aan een huisjesmelker in strijd met de wens en zonder medeweten van de verkoper. In het kader van betrouwbaarheid en reviews zou het u sieren hier een reactie op te geven. Leuk als u zo de markt verpest voor starters en gezinnen die een huis zoeken!
We hebben Frans Knorth makelaardij ingeschakeld voor de aankoop van ons huis. Frans en zijn team zijn zeer deskundig en hebben het aankoopproces soepel later verlopen. Een absolute aanrader!
Wij zijn zeer gelukkig met frans knorth en zijn team !! Hij heeft ons huis wat al 10 jaar te koop stond bij 3 andere makelaars binnen 2 weken verkocht!!!! Toppertjes!!
Een top makelaar die risico's durft te nemen. Het resultaat mag er dan ook wezen. Een echte aanrader als je je huis wilt verkopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid