facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frans Hettema Makelaardij

Frans Hettema Makelaardij

Info

Wij zijn een modern makelaarskantoor met jarenlange ervaring op het gebied van verkopen, aankopen en taxaties. Onze werkwijze is actief en onderscheidend en zijn de makelaar die alleen jou belang voorop stelt.



"Wil jij je woning of bedrijfspand op een enthousiaste en toegankelijke manier onder de aandacht brengen? Wij halen het beste in jouw vastgoed naar boven. Wij hebben alle kennis van de lokale woningmarkt in huis. Met de juiste aandacht en begeleiding zorgen wij op onze eigen manier voor het beste resultaat. Wij zijn transparant in onze aanpak en we houden van een open communicatie. Wil jij ook weten welk effect onze aanpak heeft op de verkoop van jouw woning of vastgoed? Laat het ons direct weten!Ook voor verhuur en beheer, een taxatie of een goede waardebepaling van je woning of bedrijfsgoed ben je bij ons aan het juiste adres.Wil jij eens van gedachten wisselen over wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met ons."
Adres: Groningerstraatweg 1-I, 8922AP Leewarden, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 31587600850
Stad: Leewarden
Route: Groningerstraatweg 1-I
Postcode: 8922AP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Leeuwarden huren, Funda Leeuwarden
Recensies
Goede makelaar. Komen hun afspraken na en alles werd ook goed afgestemd. Op het moment dat er bij ons iets niet goed ging, hebben zij nog extra moeite gedaan om het voor ons snel op te lossen. En onze woning is voor een mooie prijs verkocht. Kortom, helemaal tevreden!
Fijne makelaar. ik heb zowel bedrijfsmatig als particulier goede ervaringen met deze makelaar. Kundig, denkt mee, altijd bereikbaar en niet beroerd om een stap extra te zetten. Topper!
De presentatie op funda was prima. Informatief en niet overdone. Bij de feitelijke verkoop was Hettema alert en op het goede moment aanwezig. Precies zoals je zou wensen.
Prima makelaar met zeer veel kennis van zaken! Prettig in de omgang. Komt afspraken na.
Een dikke 10 krijgt Frans Hettema MAKELAARDIJ van mij. Alles wordt uit de kast gehaald om je huis goed te verkopen.
De beste makelaar voor ons! Goeie service en communicatie! Kan hem iedereen aanraden!
Wat een fijne makelaar zeg! Correct, helder en meedenkend! Heeel blij mee. Zou hem altijd aanraden!
Zowel met de verkoop als aankoop van een woning zeer prettig contact gehad met het team van Frans Hettema. Door de goede bereikbaarheid, korte lijnen en goed advies een heel prettige ervaring. Voorlopig zitten we goed maar volgende keer zeker weer.
Een hele goede makelaar! Prettig contact en komt altijd zijn afspraken na. Ook wordt alles goed overlegd. Als je op het punt bent om je huis te verkopen, zou ik dat via Frans doen!
Wij hebben ons huis verkocht via Hettema Makelaars. Super fijne communicatie. persoonlijke, professionele aanpak en fijne oprechte mensen. Ook de mensen die de woning hadden bezichtigd gaven aan het een prettige makelaar te vinden. Ik kan Hettema van harte aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid