facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frans Heesenstadion

Geschiedenis

Het Frans Heesenstadion is het stadion van FC Oss in Oss. Het stadion heeft een totale capaciteit van 4.700 toeschouwers. De bijnaam van het stadion is Het Osse Kuipje.Het stadion bestaat uit drie tribunes, er ontbreekt één tribune achter één van de goals. Daar waren eerst staanplaatsen. Op deze plaats staat nu een middelbare school. Deze school is het eerste deel van het project Talentencampus Oss. Door dit project zal het gehele terrein een metamorfose ondergaan.Het stadion was eerst bekend onder de namen TOP Oss-stadion en Heesen Yachts-stadion, maar vanaf 1 augustus 2011 is het vernoemd naar Frans Heesen, de grondlegger van de vroegere hoofdsponsor Heesen Yachts. Dit als eerbetoon aan Heesen Yachts, die op eigen verzoek hun naam niet meer wilden binden aan het stadion van FC Oss. FC Oss meent op hun beurt, dat ze veel dank zijn verschuldigd aan Heesen Yachts. Dit was een goede reden, om het stadion te gaan vernoemen naar Frans Heesen.

Adres: Mondriaanlaan 4, Oss
Telefoonnummer: +31412690566
Stad: Oss
Route: Mondriaanlaan 4



op zoek naar gerelateerd: frans heesen stadion plattegrond, top oss tickets, fc oss stadion plattegrond, top oss wiki, top oss selectie, top oss sparta, fc oss nieuws, solarunie stadion
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Model Indoor Oss Model Indoor Oss 938 meter 1:10 Off Road Indoor Electro Circuit. (geen SC)
Feel So Good Feel So Good 1 km Geweldige plek om te sporten met een leuke sfeer.
Stadsarchief Oss Stadsarchief Oss 1 km Heb iets opgevraagd, wacht op gegevens.
Basic-Fit Oss Corellistraat 6 Basic-Fit Oss Corellistraat 6 1 km Prima locatie in de nacht heel erg rustig en prima te sporten
Nancy's taarten & zo Nancy's taarten & zo 2 km Nancy's taarten & zo heeft als activiteit het maken van taarten van fondant of afgesm...
FCC Oss FCC Oss 2 km Vond het een mooie baan en netjes erom heen
Recensies
Als je laagdrempelig betaald voetbal wilt zien, is dit een ideale plek. Prima prijzen, goede zitplaatsen, dichtbij de spelers en makkelijk parkeren. Bijvoorbeeld prima geschikt voor bezoek met kleine kinderen bij een niet-derbywedstrijd.
Sport is al heel belangrijk voor het menselijk leven. Maar om hier op jonge leeftijd een levensbeschouwing van te maken voor kinderen en jongeren is super. De faciliteiten, het personeel en de instructeurs zijn erg goed.
Je bent een fan of niet Het voetbal is redelijk met een tegengoal in de laatste minuten en een verliespartij tot gevolg. Sinds jaar en dag m'n plekske voor een avondje voetbal. Vroeger staand op B en nu zittend. De catering is door de jaren wel minder geworden. Vroeger hadden we nog soep, gehaktballen en broodjes worst. Nu komen we helaas niet verder dan kroketten en frikandellen. Forza TOP
Je komt er als uitsupporter moeilijk binnen. De punten van de hekken zijn nogal scherp en de stewards bij het uitvak daarentegen veel te bot. Probeer deze plek dus zoveel mogelijk te mijden.
Mooi uitvak op de lange zijde. Zie je niet vaak.
Het Fletcher hotel is de uitbater in het stadion. Na aldaar een drankje gedronken te hebben is het echter erg onduidelijk waar ik als supporter die hier voor het eerst komt, naartoe moet. Uiteindelijk een polsbandje gekregen en mijn weg bovenlangs via business lounge naar tribune kunnen vinden. Aldaar wel vriendelijk personeel die me op deze memorabele mistige en koude bekeravond een kleedje aanbiedt. Een broodje kroket halen gaat echter weer niet met de zojuist gekocht bonnetjes, dit mocht weer met cash. Niet consistent maar begrijpelijk.
Leuk en een wetstrijd bij fc oss eigelijk altijd spanend
Uitvak heeft een prima formaat in ieder geval voor de 1e divisie, wat wel jammer is is dat er maar 1 toilet is voor dames. Dat is met een vol uitvak gewoon te weinig. Bij de heren was er naast de urinoirs ook een 'zit' toilet, maar dat kon niet op slot. Toen ik na de wedstrijd nog even naar het toilet wou moest ik erg lang wachten, waardoor ik uiteindelijk als 1 na laatste terugkwam bij de bussen. De stoeltjes in het uitvak mogen ook wel eens schoon gemaakt worden. Wel vriendelijke stewards en horeca personeel.
Leuke wedstrijd gezien tegen Twente maar de supporters zijn snel onrustig. Het liep na de 0-2 helemaal uit de klauwen namelijk.
Prima plek op de hoofdtribune en in de rust lekker pilsje gedronken in het spelershome. Wel jammer van het wangedrag op het eind van de wedstrijd van mensen die zich supporters noemen, triest!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Frans Heesenstadion met het openbaar vervoer


Oss, Titus Brandsmalaan 370 meter
157
305
90
Oss, Titus Brandsmalaan 390 meter
157
305
90
Oss, Nieuwe Hescheweg 460 meter
157
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid