facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frans Commandeur Tuinontwerpen

Frans Commandeur Tuinontwerpen

Info

Tuinontwerpbureau & Hoveniersbedrijf exclusieve tuinontwerpen; Aannemersbedrijf maatwerk tuinhuizen, www.tuingebouwen.nl; Geen showroom maar ontwerp voor elke klant op maat! Vakbekwaam hoveniers voor tuinaanleg en vakmensen, timmerman, metselaar, etc.

Geschiedenis

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief met tuinontwerp en tuinaanleg voor particulieren, bedrijven en (zorg) instellingen. Sinds vele jaren ontwerpen en bouwen wij tevens alle soorten tuingebouwen.
Een tuinhuis van hout en/of steen met alles er op en er aan, zoals: sanitair, verwarming, verlichting, buitenkachel of wellness faciliteiten (jacuzzi, sauna, zwembad, buitenspa).

Wij leveren voor elke denkbare ruimte (klein of groot) een ‘turnkey’ eindproduct. Al onze ontwerpen zijn maatwerk. Het voordeel van maatwerk is de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en het verwerken van de wensen van onze opdrachtgevers. Veelal kan er vergunning-vrij gebouwd worden!

Wij informeren in een vrijblijvend, oriënterend gesprek omtrent de mogelijkheden. Wij voeren alle projecten in eigen beheer uit. Daarbij maken we gebruik van een selecte groep vakbekwaam hoveniers en geschoolde specialisten per onderdeel, maar leveren daarbij altijd één aanspreekpunt!

Adres: Bernhardstraat 23, 1616 BH Hoogkarspel
Telefoonnummer: 0228-567263, 06-51207915
Stad: Hoogkarspel
Route: Bernhardstraat 23
Postcode: 1616 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmerbedrijf Appelman en Slagter vof Timmerbedrijf Appelman en Slagter vof 107 meter Appelman& Slagter, voor al uw nieuwbouw, aanbouw, verbouw en renovatiewerkzaamheden!!
Hovenier Jacques Blom Hovenier Jacques Blom 440 meter Wij kunnen alles voor in uw tuin verzorgen, van het maken van een tuinontwerp tot het...
Jos Vriend Tuinen 2 Jos Vriend Tuinen 2 1 km Zeker een aanrader. Ze kunnen echt alles en zijn nog betaalbaar ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid