facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frank Bruining

Info

Frank Bruining werkt met ondernemende mensen die willen ontdekken hoe ze een leven vol energie kunnen leven.

Geschiedenis

Frank Bruining is naast succesvol personal coach, een door de wol geverfde internetondernemer, marketeer, marathonloper en kenner van het Peruaanse Sjamanisme

Via verschillende commerciële en leidinggevende functies bij grote en kleinere organisaties, groeit Frank uit tot marketingmanager bij ING Groep.

Daar ontwikkelt en lanceert hij een reeks aan succesvolle producten en diensten.

In 1996 maakt Frank kennis met NLP. Hij gaat werken als trainer en coach en krijgt opdrachten van bedrijven als ProRail, Kluwer, Unit4, Interpolis en Rabobank.

In 2003 start hij een opleidingsinstituut voor persoonlijke ontwikkeling dat al snel naam maakt.

Een reis naar Peru brengt Frank in contact met de lokale Q’ero indianen die op 4.000 meter hoogte in de Andes leven. Wat hij van hen leert raakt hem zo diep dat hij besluit zijn bedrijf te verkopen.

Vanaf dat moment richt Frank zich volledig op zijn passie voor het Sjamanisme.

Hij wil dat wat hij heeft geleerd en beleefd delen en maakt de online cursus ‘Het Sjamanistisch Geheim’ die inmiddels door meer dan 20.000 mensen gevolgd is.

‘Mijn kracht is mensen enthousiasmeren om vol energie in het leven te staan. Het Sjamanisme levert daar een eindeloze voedingsbodem voor. Ik vind het prachtig om die duizenden jaren oude kennis en wijsheid te vertalen naar het nu en voor iedereen beschikbaar te maken. Dat doen inspireert mij elke dag opnieuw. Het lijkt er soms wel op dat hoe meer ik deel, hoe rijker ik word!’
In zijn vrije tijd loopt Frank 4x per week hard, doucht hij koud en ademt hij rustig. Afgelopen jaar liep hij 3 Marathons, waaronder die van Rotterdam.

Frank gebruikt de ervaringen van zijn Marathontraining, NLP en Sjamanisme al meer dan 13 jaar in het coachen en begeleiden van mensen naar een stressvrije en gezonde levensstijl waarin weer tijd voor jezelf is en je rust in je hoofd krijgt.

‘Ik ben mezelf enorm tegengekomen bij het trainen voor de marathon. Hier kan geen cursus tegenop! Hier viel alles samen. En ik leerde weer wat het betekent om onvoorwaardelijk vertrouwen te hebben in mezelf.’
Naast deze boeiende activiteiten is Frank vader van drie kinderen en woont hij samen met zijn partner Tanja van Mierlo, moeder van twee kinderen. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf en je familie te hebben.

Frank kan ook jou praktische en vooral motiverende handvatten aanreiken vanuit zijn eigen ervaring. Neem contact op als je er aan toe bent 100% voor jezelf te kiezen.

‘Ik geloof dat iedereen in staat is om gelukkig en gezond te leven. Als jij hiervoor kiest, krijg je van mij tips om het vol te houden!’
Gewoon doen is Frank’s motto! Oftewel, geen woorden maar daden �

Wat zeggen anderen over hem?


Om mijn re-integratie op school succesvol te laten verlopen, ben ik via mijn werkgever een coaching traject bij Frank gestart. Vanaf het eerste telefoongesprek stelde hij vragen welke mij dwongen na te denken over mijn vastgeroeste ideeën over hoe ik mijn werk ‘hoor’ te doen. Later hebben we mijn verwachtingen bijgesteld en onder het genot van een bakje koffie leerde hij mij patronen te herkennen en het gevoel van machteloosheid om te vormen naar productievere gevoelens. Hierdoor heb ik het plezier in mijn werk weer teruggevonden en weet ik waar mijn kracht ligt.
Overspannen zijn klinkt beladen en voelt op het begin als falen, maar ik ben nu zoveel verder dan voorheen dat ik inmiddels oprecht blij ben dat ik het heb meegemaakt. Blijkbaar moet je eerst door een dal, om daarna weer met een frisse blik je diepste verlangens als doel te durven stellen. Frank hield mij een spiegel voor en loodste mij met enthousiasme, vertrouwen en humor door dit dal.

Nogmaals superbedankt!

Gr Josien


Ik heb Frank van de week even om hulp gevraagd omdat ik vastzat tussen hoofd en hart en daar even een objectieve blik bij nodig had. Frank wist op een prettige en efficiënte manier mij weer op het spoor te zetten.

Peter, Scrum Master

Adres:
Stad: Sleeuwijk



op zoek naar gerelateerd: frank bruining meditatie, frank bruining abn amro, frank bruining ledensite, frank bruining de moderne sjamaan
Recensies
Wat een mooi cadeau dit. WAt ben ik dankbaar en gezegend dat Frank Bruijning op mijn pad is gekomen. Ik heb er zoveel aan en raad het iedereen aan. Een mooi leerproces, een bijzonder mooi persoonlijke groei. Dankjewel Frank, ga zo door! Echt een aanrader dit. Ik heb allerlei trainingen/cursussen en het meditatie abonnement! Super super blij hiermee. Groetjes, Marianne
Dankjewel Frank voor jouw waardevolle meditaties en cursusaanbod. Ik heb net weer meegedaan aan een workshop, deze ging over Manifesteren. Verhelderend, duidelijke uitleg en altijd zo fijn om meer inzichten in mezelf te krijgen. Je hebt echt een fijne stem om naar te luisteren. En een warme, vrolijke uitstraling ; Ik voel me echt op m'n gemak bij jou!
Frank is authentiek, oprecht en empathic. Voelt ook heel zuiver iedere keer opnieuw. Na enkele jaren lidmaatschap kan ik zeggen dat hij een van de leermeesters is in meditatie en persoonlijke ontwikkeling die ik je van harte kan aanbevelen!
Ik heb de training als heel prettig ervaren. Als jaren ervaring met meditatie, maar dit is toch anders. Moeiteloos mediteren met een mantra zonder focus is heel fijn. Dank je wel Frank! Groetjes Els
Frank heeft een prima techniek ontwikkeld, een aangename manier van werken en staat garant voor continuïteit. Hij laat je niet los en dit schenkt een gevoel van veiligheid die nodig is om het proces op je eigen tempo te gaan.
Het manifesteren is niet gelukt, maar wel een leuk experiment. Misschien is het niet gelukt omdat ik steeds heerlijk in slaap val bij de meditaties. Goed slapen is ook wat waard
Heerlijk herbeginnen met mediteren door de cursus stilte in beweging! Duidelijke en heldere uitleg door Frank waardoor het nu moeiteloos voelt om te mediteren en ik er zelfs naar uitkijk
Het pad van de sjamaan heeft een sneeuwbaleffect gehad in mijn leven. Veel positieve dingen op mijn pad gekomen tijdens het volgen hiervan en dichter bij mezelf gekomen. Hele fijne en krachtige meditaties van Frank. Hierdoor ook zelf mijn eigen manier gekregen waardoor het lukt om zelf elke dag te mediteren.
Dank je wel Frank voor de mooie inzichten, zo fijn dat je het zo ‘simpel’ maakt. Daar kan ik wat mee en daarom meteen abonnement genomen.
Sinds een maand ben ik gestart. Ik ben net hersteld van een burn-out. Ik merk dat ik door het Sjamanistisch geheim meer rust heb, de verschillende meditaties zijn helder, duidelijk en gevarieerd. Ik leer bv dat ik de baas ben over mijn gedachtes en gevoelens, de verbinding met de natuur is daarbij belangrijk en herkenbaar. Het Sjamanistisch Pad wordt mijn volgende stap. Nog steeds ; volg ik de meditaties van Frank. Inmiddels ben ik weer voor een aantal uren aan het werk. Ik geloof meer in mijn zelf, ik mag er zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid