facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Franciscus Hospice

Franciscus Hospice

Info

Het Franciscus Hospice is 'n gastvrij huis waar aandacht, zorg, warmte en nabijheid heel vanzelfsprekend zijn. De bewoners kunnen in een huiselijke omgeving door goede zorg omringd hier hun laatste levensfase doorbrengen in het bijzijn van hun dierbaren.

Adres: Doolhofstraat 14, 6001 XZ Weert
Telefoonnummer: +495498977
ln.ecipsohsucsicnarf@ofni
Stad: Weert
Route: Doolhofstraat 14
Postcode: 6001 XZ



op zoek naar gerelateerd: hospice limburg, vrijwilligerswerk hospice, hospice roermond
Recensies
Attent en goed verzorgd. Een mooie plaats om tot rust te komen en om in het moment te zijn waar het nodig is.
Het is heel mooi en netjes verzorgd in de hal en de kamers. De tuin buiten wordt goed bijgehouden. Verzorgersters zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn moeder zegt dat het eten wat ze klaar maken zeer lekker is. Voor mensen net als mijn moeder die de laatste periode van hun leven een nette en een goede verzorging nodig hebben, is deze hospice een hele keuze.
Wat was het hartverwarmend en alle goede zorg die nodig is voor de patiënt en de familie. Mijn moeder heeft hier maar 5 dagen gelegen maar het waren 5 mooie dagen. Mooie kamer prachtig uitzicht en mooie verse bloemen. Goed verzorgd met koffie en thee enz. Ook het afscheid was heel mooi. Jullie en alle vrijwilligers doen fantastisch werk. Nogmaals dankjewel namens de fam Hendriks.
Heel goede verzorging voor mensen in hun laatste levensfase
Als je hier moet zijn, gaat het niet goed met een naaste en dan ben heel blij met alle lieve aandacht van het personeel.Helemaal top.
Zorgprofessionals en vrijwilligers die gemotiveerd en met toewijding zorgen voor de best mogelijke tijd voor mensen die in de terminale fase van hun leven verkeren.
Zeer goede verzorging en heel vriendelijke zorgmedewerkers.
Een huis vol met warmte en genegenheid van de medewerkers voor de mensen die stervende zijn
Goede mogelijkheid om op een waardige manier afscheid te nemen.
Enorme inzet om de laatste levensfase draaglijk te maken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid