facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Francien Hazebroek zelfstandig Jemako distributiepartner

Francien Hazebroek   zelfstandig Jemako distributiepartner

Info

Simply clean!

Geschiedenis

Zo wordt schoonmaken toch nog leuk!

Adres: Rijssensestraat 227, 7441AE Nijverdal
Telefoonnummer: +31651210308
Stad: Nijverdal
Route: Rijssensestraat 227
Postcode: 7441AE


Recensies
Super tevreden over alles wat ik tot nu toe heb aangeschaft en het advies. Ik durf te zeggen dat ik een echte Jemako fan ben geworden. Francien is heerlijk laag drempelig en super enthousiast. Zelf een party mogen geven en het was super. Ook de inloopavond al eens bezocht en ook dit was Super!
Snelle levering, aan huis bezorgd of op te halen, veel op voorraad zodat je niet lang hoeft te wachten. Duidelijke uitleg over de producten.
Wat een geweldige producten, ben helemaal fan van de raamdoeken en de raam trekker en wisser zijn helemaal super. Het is een investering, maar je gaat hier geen spijt van krijgen. Goede service en vlotte levering.
Ik ben om: ik kan niet meer zonder Jemako! Fantastische producten die door Francien snel geleverd worden. Francien heeft praktische adviezen en de maandelijkse inloopavonden zijn een uitkomst!
volgens mijn mening een prima distributie partner ,kan zaken doen en goede adviezen verstrekken en heel klantvriendelijk.
Bestel al jaren bij francien hazebroek , en ben zeer tevreden ,afspraken worden nagekomen , dus goede servies dankjewel
Francien is een super attente aardig vrouw, en denkt met je mee, legt goed uit, en adviseert je heel goed over de producten.
Leuke spontane vrouw, die met veel passie over haar producten praat en demonstraties geeft.
Duidelijke website, per mail altijd goed geadviseerd en prima leveringen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid