facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Framevision

Framevision

Info

Framevision is een audiovisueel productie bedrijf waar u terecht kunt voor al uw moderne media content. Wij maken onder meer bedrijfsfilms, aftermovies, promotiefilms en videoclips.

Geschiedenis

Framevision is een audiovisueel productie bedrijf gevestigd in Andijk. Bij ons kan je terecht kunt voor al je moderne media content. Wij maken onder meer bedrijfsfilms, aftermovies, promotiefilms en videoclips.



"Framevision is een audiovisueel productie bedrijf gevestigd in Andijk. Bij ons kun je terecht kunt voor al je moderne media content. Wij maken onder meer bedrijfsfilms, aftermovies, promotiefilms en videoclips."
Adres: Kleingouw 54, 1619CD Andijk
Telefoonnummer: 0655559030
ln.noisivemarf@ofni
Stad: Andijk
Route: Kleingouw 54
Postcode: 1619CD


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 22:00
Dinsdag: 09:30 - 22:00
Woensdag: 09:30 - 22:00
Donderdag: 09:30 - 22:00
Vrijdag: 09:30 - 22:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 09:30 - 18:00

Recensies
Tim en Derek zijn ontzettend goed in wat ze doen. Ze zijn creatief, gemotiveerd en denken mee om elk idee of script te vertalen in een indrukwekkend eindproduct. Wij werken al ruim vier jaar bijna wekelijks met Framevision en keer op keer slagen ze in het overtreffen van verwachtingen. Als u overweegt een video te laten maken met deze toppers, dan zeg ik doen!
Heel blij met Framevision, denken goed mee en het is heel fijn samenwerken!
Fijne samenwerking, duidelijke communicatie en hebben goed mee gedacht om het beste resultaat te behalen voor mijn video! Klasse en zeker aan te raden!
De absolute top als het gaat om video producties. Altijd fijne samenwerkingen met ze.
Snel. Zelfstandig. Makkelijk in de omgang. PRACHTIG werk. Emotiespel mooi in beeld.
Goede samenwerking en denken erg goed mee! Aanrader deze jongens!
Top gasten! leveren prachtig werk, echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid