facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Framedit

Framedit

Info

Freelance - Filmmaker



"Specialist in Bedrijfsfilms! Krachtige film nodig? We Framedit!"
Adres:
Telefoonnummer: 0649241321
Stad: Kaatsheuvel


Recensies
Wij hebben een bedrijfsfilm en korte procesfilms laten maken door Framedit. Wij zijn ontzettend tevreden over het eindresultaat en het verloop van het proces. Framedit is een jong, professioneel bedrijf, komt afspraken na en doet echt iets met de feedback die je geeft. Wij zouden Framedit zeker aanraden!
Demi en haar team hebben fantastisch werk verricht en een prachtige bedrijfsfilm afgeleverd. Ze hebben ons volledig ontzorgd en zelfs inclusief een echte Amerikaanse voice-over zonder dat we daar omkijken naar hebben gehad. Bedankt!
Framedit is een zeer professioneel bedrijf met de beste service die ik ooit heb gezien. Vaak ben ik voor Framedit werkzaam als cameraman dus ik heb al veel samenwerkingen met het bedrijf achter de rug. Ik sta er altijd van te kijken hoe de beelden die ik film omgezet worden tot een prachtig resultaat! Aan iedereen aan te raden :
Met hun professionele, maar ook frisse blik op het gebied van video, maakt Framedit een goede reeks video materiaal voor ieder zijn bedrijf. Een positieve ervaring was dit wel te noemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid