facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FR-Security

FR-Security

Info

FR Security BV is een gerenommeerde leverancier van hoogwaardige A-producten op het gebied van camerabeveiliging en mistbeveiliging.

Adres: Venenweg 4a, 1161AK Zwanenburg
Telefoonnummer: 0204803950
Stad: Zwanenburg
Route: Venenweg 4a
Postcode: 1161AK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Doe nooit zaken met dit bedrijf. Men levert een product waarvan de software via de app op een gegeven moment niet meer werkt. Je vraagt netjes om een oplossing omdat je beelden niet meer aankunt. Je krijgt dan een ontwijkend verhaal waarin de persoon zich aangevallen voelt en een verhaal begint over dat Apple dit maar moet aanpassen. Vervolgens wordt je verteld dat jij er toch voor gekozen hebt om een Apple product te kopen en een update te draaien. Als je dan enigszins geïrriteerd wordt wat dat voor een raar antwoord is, ben je een hufter.. Er zijn al veel gedupeerden door dit clubje. Geen zorg, ik koop echt wel een ander systeem. Maar dan wel een goed systeem van een professioneel installatiebedrijf.
Hele fijne mensen dit! Echt zo goed geholpen
Vertaald door Google De beveiligingsmedewerker, die niet eens Duits spreekt en voor Kaufland Bottrop werkt, schopte mijn zoon ondanks het certificaat de winkel uit. Hij gaf hem niet eens de kans om zijn fietshelm uit de winkel te halen. Heb hem ook niet binnengelaten. Onderste la dat je zo met kinderen omgaat!!! Origineel Der Security-Mitarbeiter der nicht einmal der deutschen Sprache mächtig ist und für Kaufland Bottrop arbeitet, hat meinen Sohn trotz Attest aus dem Laden geschmissen. Er hat ihm nicht mal die Möglichkeit gegeben seinen Fahrradhelm aus dem Laden zu holen. Hat ihn auch nicht mehr reingelassen. Unterste Schublade das man so mit Kindern umgeht!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid