facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FOXX AV

FOXX AV

Info

AudioVisuele concepten en beleving


Geschiedenis

FOXX AV | Audiovisuele concepten en beleving!

FOXX AV ontwikkelt en installeert al ruim 30 jaar AudioVisuele concepten en beleving voor de zakelijke markt. Als lichtend voorbeeld hoe passie voor beeld, licht, geluid en data kan uitgroeien tot een veelzijdig multimediabedrijf. Als professioneel system integrator adviseert, installeert, beheert en vertaalt FOXX AV de wensen van haar opdrachtgevers naar vernieuwende totaalconcepten.

'Niet het product maar de doelstelling, daar gaat het om!'

FOXX AV bedient haar opdrachtgevers op maat.
Synergie van kennis en techniek vormen samen met onze creativiteit een unieke combinatie op AV gebied. Of u nu opzoek bent naar een tijdelijke of permanente oplossing.

De juiste keuze en toepassing geeft uw manier van communiceren de maximale impuls en attentiewaarde. FOXX AV vertaalt uw behoefte maximaal in beeld en geluid op iedere gewenst moment, op elke locatie.










"Onafhankelijk audiovisueel systems integrator - hard- en software - audio, video, beeld, licht en geluid"
Adres: maalbroek 110, 6042 KN Roermond
Telefoonnummer: +31475592010
Stad: Roermond
Route: maalbroek 110
Postcode: 6042 KN



op zoek naar gerelateerd: Pim Oude Elferink
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid