facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fox Photography

Fox Photography

Info

Hobbyfotografie van natuur, dieren, urbex en andere mooie dingen.



"Foxcaptures wordt is in 2020 opgericht door Lisa Van Clé. Het is een eenmanszaak die zich voornamelijk op portretten richt.Je kan bij ons terecht voor:- portretten van 1 of meerdere personen- communiefoto's- foto's van jouw huisdier- verlovingen en huwelijken"
Adres: Schoolstraat 27, 3131HW Woudenberg
Telefoonnummer: 0618429357
Stad: Woudenberg
Route: Schoolstraat 27
Postcode: 3131HW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We.Capture We.Capture 338 meter Wat een helden zijn Remco en Jim! Ze hebben onze bruiloft perfect weten vast te legge...
Recensies
Professionele begeleiding, neemt haar tijd voor jou en luistert naar je wensen. Zeer mooie kwaliteit foto's!
Super fotografe! Ze laat je echt op je gemak voelen en de foto's zijn prachtig!
Super blij met de foto´s die Lisa heeft gemaakt! Zonder haar lieve woorden en haar engelengeduld was dit nooit gelukt! Zeker voor herhaling vatbaar!
Wat een top fotografe! De resultaten zijn echt prachtig! Je voelt je ook onmiddellijk op je gemak bij haar. Een dikke aanrader dus!
Fantastische foto's zowel als een leuke en spontane fotografe zorgt voor een super totaalbeleving. Aanrader!
Ze is heel goed in haar vak! Een groot voordeel is dat je je meteen op jouw gemak voelt. Je mag ook jouw eigen locatie kiezen.
Ondertussen is de schoot al een paar jaar geleden, maar toen heel fijn ontvangen leuke gesprekjes en helemaal niet lang moeten wachten op de foto’s!! Zeer tevreden over de samenwerking toen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid