facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fountex Company BV

Fountex Company BV

Info

Fountex Company - Veiligheid, Beveiliging en Bewaking
Fountex Company - Trainingen, Cursussen & Opleidingen


Geschiedenis

Fountex Company - Veiligheid, Beveiliging en Bewaking
Fountex Company - Trainingen, Cursussen & Opleidingen
Fountex Company - Sportfaciliteit


"Veiligheid daar staan wij voor"

Fountex Company verzorgt een breed pakket van kwalitatief hoogwaardige diensten en trainingfaciliteiten, met gewaarborgde continuïteit, ten behoeve van bedrijven en instellingen. Door de inzet van gemotiveerd en vakbekwaam personeel en met behulp van een excellente en gecertificeerde organisatie, die op een open en eerlijke wijze werkt.

Fountex Company heeft een eigen identiteit en een eigen kijk op beveiliging, bewaking en algemene zin 'veiligheid'. Door maatwerk te leveren, spelen we optimaal in op de specifieke behoeftes van juist de betreffende organisatie. Fountex is sinds jaren een gewaardeerd beveiligingsbedrijf met uitstekende referenties. Onze partners zijn te spreken over onze kennis, ervaring, goed getrainde medewerkers, flexibiliteit en professionaliteit.

Fountex Company is er voor u als klant. We houden rekening met het beschikbare budget! We vinden het belangrijk dat we voortdurend open, transparant en duidelijk communiceren. Fountex is altijd bereikbaar per telefoon, e-mail en via de website. Doordat Fountex verschillende ‘high-profile’ beveiligingsopdrachten in zijn portefeuille heeft, hebben we veel ervaring met de meest strenge beveiligingsprotocollen en zijn we goed op de hoogte van actuele (technische) ontwikkelingen. Ook voor evenementen, object en hospitality zijn wij de betere van Nederland



"Fountex Company is uw veiligheidsspecialist op het gebied van veiligheid, beveiliging & bewaking en professioneel vervoer. Als dienstverlenende organisatie weten wij hoe belangrijk klantvriendelijkheid en service is. Daarbij vinden we het essentieel dat er niet alleen een veilig gevoel wordt gecreëerd maar dat er ook analytisch wordt gekeken naar de daadwerkelijke veiligheid.Fountex Academy biedt Nederlandse & Internationale gecertificeerde en geaccrediteerde veiligheidsopleidingen aan. Wij werken samen met ruim 14 kern-trainers / professionals. Veelal afkomstig van speciale eenheden van Defensie, Politie en Buitenlandse eenheden."
Adres: De giessen 11, 8253 PR Dronten
Telefoonnummer: 0320337200
Stad: Dronten
Route: De giessen 11
Postcode: 8253 PR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R & R Security R & R Security 20 km Onze werkzaamheden op www.rrsecurity.nl
Recensies
Zonder verwachtingen in de byob training gegaan… Wat was dit mij een ervaring!! Geen woorden voor. Zo tof om te zien hoe Stefan met zijn team alles tot in de puntjes geregeld hebben. Stefan, Rico en Leon zijn één voor één gemotiveerd en weten je mee te nemen in hun verhaal, visie en missie. Erg inspirerend! De begeleiding is top en ze weten iedereen uit zijn comfortzone te trekken. Er gebeurd fysiek maar vooral mentaal zoveel tijdens zo’n weekend. Kan deze training iedere vrouw aanraden! Dit smaakt naar meer :
Zowel de eerste als de tweede "Be Your Own Bodyguard" cursus gedaan en beide trainingen waren het meer dan 100% waard. Steven en zijn team creëren een veilige sfeer waar ze je buiten je eigen comfort zone trekken. Ze werken erg deskundig en geven echt super begeleiding! Ze weten het onderste uit de kan te halen zodat je zelf verder kan groeien. Ik kan de trainingen zeker aanraden en ik kan niet wachten op de volgende cursus!
Al 2 cursussen mogen volgend bij Fountex. Tecc en Be your own bodyguard Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet, je wordt behandeld als een gelijke. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Er zijn goede docenten en altijd ruimte voor vragen. Locatie in Dronten is een prettig leeromgeving. Aanrader om hier je leven te verrijken met kennis en ervaringen.
Paar keer een training gehad van fountex met mijn opleiding, een super ervaring. Vragen kun je altijd stellen en je krijgt goede begeleiding en uitleg. Er is oprechte interesse voor de deelnemer en er is altijd een goede sfeer naast het trainen. Al met al dus zeker een aanrader!
De BYOB training gedaan en ik kan zeggen het was het meer dan waard. Het was een avontuur en een rollercoaster maar wel een mooie. Steven en zijn team zijn toppers. Ze begeleiden goed en weten hoe ze je moeten benaderen en wat nodig is om je verder te helpen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik zou het zeker aanraden en ik weet zeker dat ik nog eens een training bij ze zou doen.
Het maakt niet uit welke cursus je volgt, er staat altijd een topteam voor je klaar met onwijs veel kennis en ook het vermogen om het over te brengen. Ze triggeren je om tot het uiterste te gaan. Ik heb de BYOB 1en 2 women only gevolgd, een weerbaarheidstraining waar je jezelf als vrouw leert redden en verdedigen in lastige situaties, je stapt over drempels die je niet zelf had kunnen bedenken en soms kom je jezelf tegen en maak je een prachtige interne groei door. Ik kan het elke vrouw aanbevelen.
Inmiddels 2 weken geleden ben ik onder begeleiding van Fountex Company BV teruggekomen uit Polen, waar ik de opleiding tot CPO Close Protection Operator succesvol heb mogen afronden. Een toffe week waarin ik een hoop kennis heb opgedaan, persoonlijk en in groepsverband ben gegroeid, mooie dingen heb mogen doen & leren en mezelf heb ontwikkeld. Met 2 trainingsdagen voorafgaand aan dit avontuur heeft Steven ons goed begeleid, de juiste richting in gestuurd en zich gericht op persoonlijke aandacht & ontwikkeling, met een gezonde afwisseling tussen professionaliteit & gezelligheid. Als je aan jezelf wilt werken, wil groeien als persoon & vakman, of opzoek bent naar een ruim aanbod aan opleidingen dan ben je bij Fountex aan het goede adres. Nogmaals dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid