facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotoworkshops

Fotoworkshops

Info

Wij zijn Kajsa Strömberg en Diana Bekker. Wij organiseren workshops voor (amateur) fotografen. Hou deze pagina in de gaten voor ons aanbod fotoworkshops.



"Simone Verleer Fotografie is gevestigd te Zuid-Beijerland en is te boeken in de gehele Hoeksche Waard en daarbuiten.Te boeken voor; Studio Fotografie, Iris Fotografie, Lifestyle Fotoshoots, Fotoshoots op locatie, Familie en Groeps Fotoshoots, Zakelijke Fotografie, Baby en Kinder Fotoshoots, Zwangerschaps Fotoshoots, Love Fotoshoots.Neem snel contact op voor meer informatie en maak een afspraak.Graag tot ziens!"
Adres: Thomas Edisonstraat 10, 3284WD Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: 0622921225
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Thomas Edisonstraat 10
Postcode: 3284WD


Recensies
Na een eerdere teleurstelling voor het maken van een iris foto, terecht gekomen bij Simone. Wat een fijn ontvangst bij de fotoshoot, dat gaf meteen vertrouwen. Simone is erg professioneel en perfectionistisch. We zijn dan ook trots en blij met het resultaat!
Na al twee keer met de kleinkinderen naar volle tevredenheid voor een shoot bij Simone te zijn geweest, zijn mijn man en ik een paar weken geleden voor een Iris Art Shoot gegaan. Bij Simone voel je je direct op je gemak en ze is erg professioneel. En het resultaat van de Iris Art is ronduit geweldig. Een regelrechte eyecatcher. Simone en de Iris Art zijn beslist een aanrader. Het is voor ons zeker niet de laatste keer dat we bij haar zijn geweest.
Wij hebben bij Simone een fotoshoot gedaan met het gezin en onze 2 Ragdolls. Een hele uitdaging, 2 katten in de studio die natuurlijk eerst even alles wilden bekijken en uitproberen in de studio. Maar Simone had geduld meer dan wij en dat heeft prachtige foto's opgeleverd, met en zonder de katten. Ontspannen shoot en snel onze foto's in huis!
Een hele fijne shoot gehad, neemt de tijd voor ons gezin, betrekt ons overal bij en het resultaat is fantastisch, een bijzonder en uniek kunstwerk schitterd aan onze muur
Simone heeft vorige maand de foto's voor onze trouwkaart gemaakt. Simone heeft aan een half woord genoeg en maakte precies de foto's die wij graag wilden. Ze weet prachtige locaties te vinden en door de ontspannen manier van werken en haar creativiteit, is het eindresultaat verbluffend mooi geworden! Heel blij met de foto's en zo'n topfotograaf. Ik raad iedereen aan om Simone te boeken voor welke shoot dan ook!
Simone heeft voor ons bedrijf de personeelsfoto's verzorgd en dat verliep allemaal in een heel erg ontspannen sfeer, waardoor ook de foto's er spontaan uitzien. De shoot was goed voorbereid, de juiste verlichting was mee en er is ook heel goed geluisterd naar onze wensen en ideeën. Wij zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat en raden Simone echt aan !
Superaardige fotograaf, neemt alle tijd voor je en een geweldig resultaat, wij zijn er erg blij mee, bedankt
Simone heeft een prachtige trouwreportage van ons huwelijk gemaakt. De foto's waren echt geweldig en helemaal zoals wij gehoopt hadden. Ze heeft precies begrepen wat wij voor ogen hadden.
Simone heeft voor onze familie een fotoshoot gegeven en daarbij ook een mooie locatie uitgezocht. De fotoshoot verliep ontspannen en we zijn erg blij met de foto's!
Met haast zochten wij een fotograaf. We konden heel snel terecht bij Simone die super mooie en leuke foto's heeft gemaakt binnen een hele korte tijd. Ze nam met succes de ongemakkelijkheid die bij een fotoshoot komt kijken weg. Wij vonden het almetal een leuke ervaring en zal Simone Verleer Fotografie bij vrienden en familie daarom ook aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid