facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FotoStudio Ingrid Driessen

FotoStudio Ingrid Driessen

Geschiedenis

FotoStudio Ingrid Driessen is een fotoreportagebedrijf voor particulier en bedrijven in de kop van noord limburg, Nederland.



"FotoStudio Ingrid Driessen is gevestigd in een bedrijfspand aan de Jeroen Boschstraat 20, Nieuw Bergen, in de kop van Noord Limburg.U kunt parkeren op het eigen gratis parkeerterrein voor de deur.Wilt u mij in de fotostudio bezoeken?Het is altijd verstandig om vooraf even een afspraak te maken.Voor korte afspraken, zoals ophalen van fotowerk of het maken van pasfoto's, maakt u eenvoudig gebruik van het online reserveringssysteem op de site. Zo voorkomt u teleurstellingen bij een dichte deur."
Adres: Jeroen Boschstraat 20, 5854CZ Nieuw-Bergen
Telefoonnummer: +31654200629
Stad: Nieuw-Bergen
Route: Jeroen Boschstraat 20
Postcode: 5854CZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PhotoPets.nl PhotoPets.nl 20 km Hand gemaakte speenkoorden - unieke kralen - met naam - betaalbaar
Recensies
Voor mijn vriendin als verassing een shoot geregeld. Super blij met het resultaat. We werden op ons gemak gesteld en er word echt tijd genomen voor jou als persoon. Erg blij met deze ervaring!
Mensen uit gemeente Bergen: voor professionele en mooie pasfoto's ga je toch alleen maar naar FOTO INGRID!! Vriendelijk, kwaliteit is perfect en prijs is OK.
Vakkundig, zeer vriendelijk en snelle service .mooie zaak. Ook voor een baby pasfoto geweest deze week . Helemaal goed. Aanrader
Deze kanjer geeft je een warm welkom in haar werkelijk fantastische studio, die net verbouwd is en van alle gemakken voorzien is. Ingrid is een fotografe die t vak verstaat en ik kan haar dan ook warm aanbevelen!
Aardige , hard werkende fotografe, goede keuze voor al uw foto-klussen. Ook eenvoudige pasfoto's met zorg gemaakt. Aanrader!
Ik ben hier geweest voor pasfoto's. Makkelijk te reserveren via de website. Tevens heel vriendelijke fotografe met een hele leuke studio, ook voor andere foto's, dan pasfoto's. Super!
Super,nog nooit meegemaakt dat er zo pasfoto's,vol passie en creativiteit gemaakt worden,top!
Vlot geregeld. Strakke leiding tijdens de shoot. Ik verwacht weer top fot
Nette zaak, correcte aandacht en fijne omgang met de klant. Stelt je op je gemak voor een ontspannen foto
Vriendelijke service, professionele aanpak, ook voor pasfoto's - dit maakt het verschil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid