facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotostudio Blitz

Fotostudio Blitz
Adres: Zoomweg 36, 6006 TW Weert, Nederland
Staat: Limburg
District: Weert
Stad: Weert
Route: Zoomweg
Huisnummer: 36
Postcode: 6006 TW


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Afgelopen week hebben mijn vriend en ik foto's laten maken met ons twee maanden oude zoontje.nnIk was al eerder bij Naomi geweest en de keuze was daarom snel gemaakt.nnWat een fijne ervaring wederom! Zelfs mijn vriend die echt niet van foto's houdt heeft er prachtige plaatjes met ons zoontje aan over gehouden!nnNaomi weet precies hoe ze je op je gemak moet stellen en zorgt voor een hele relaxte sfeer, dat is absoluut in haar werk terug te zien. Ontzettend bedankt weer Naomi!
Naomi was afgelopen zomer onze bruiloftsfotograaf. Ze was heel fijn in de omgang en wist heel goed wat we voor ogen hadden qua foto's. Ze heeft echt prachtige foto's gemaakt. We zijn heel erg blij met het eindresultaat. Ze heeft voor ons ook een album gemaakt. Heel fijn om de foto's niet alleen digitaal, maar ook in een tastbaar album te hebben. We raden iedereen Naomi aan als fotograaf!
Al jaren kom ik hier en heb diverse verschillende shoots gedaan. Individueel moodboard, kids, gezin, familie, thema shoots, met hond. Naomi zorgt er telkens voor dat de foto's niet hetzelfde zijn. Ze is creatief, geduldig, stelt je op je gemak en neemt de tijd. We komen altijd graag terug! Contact verloopt altijd prima en ze is snel met de nabewerking. Vaak sneller dan aangegeven. Aanrader!
De fotoshoot verliep heel makkelijk. Naomi weet wat ze doet en wij zijn erg blij met het resulatat.
Naomi is een professionele fotografe met talent voor fotografie, maar ook met een onbetwist gevoel voor mensen en sfeer.nMijn kinderen waren wat onwennig aan het begin van de fotoshoot en dankzij Naomi ging het na enige minuten als vanzelf - om naderhand te horen te krijgen dat de foto's maken zó leuk was dat ze het graag nog een keer willen doen.nDe foto's zelf zijn prachtig geworden. Enige minpunt is dat het soms lastig te kiezen is wel je inlijst, want ze zijn allemaal super :nBedankt en tot de volgende keer, Fotostudio Blitz!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid