facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotopersbureau LDB Production

Fotopersbureau LDB Production

Info

De Grootste Foto Databank van de Bommelerwaard!

Geschiedenis

LDB PRODUCTION is opgericht door fotograaf Levin den Boer (LDB).

Wij werken met een team van professionele fotografen en staan 7 dagen per week 24 uur per dag klaar voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om bedrijfsreportages, architectuur, productfotografie, entertainment, persfotografie of sport; u kunt met elke opdracht terecht bij LDB Production.

Als opdrachtgever kunt u er zeker van zijn dat LDB Production uw bedrijf representatief vertegenwoordigt. De fotografen werken met de modernste apparatuur en blijven voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van fotografie. LDB Production is gevestigd in Zaltbommel, maar werkt in het hele land én in het buitenland.

WERKWIJZE

Als klant kunt u er op vertrouwen dat de fotografen van LDB Production representatief zijn. “Voor ons geen vale spijkerbroek en een t-shirt”, is het motto van eigenaar Levin den Boer. Als het moet, trekken we een smoking aan. En dat stellen opdrachtgevers op prijs en zeker ook de mensen die gefotografeerd worden.

De ervaring die Levin den Boer heeft opgedaan bij reclamebureaus komt hem nu heel goed van pas. De ene opdrachtgever heeft precies in zijn hoofd hoe hij het wil hebben, de ander vindt het prettig om samen met de fotograaf tot een vorm te komen. Tijdens een uitvoerig intake-gesprek kan de klant precies aangeven wat hij verwacht. Als het nodig is, neemt LDB Production de tijd voor meerdere breafings, hoe duidelijker de wensen van de klant zijn, hoe beter het resultaat. Maar als de klant het op prijs stelt, geeft de fotograaf zijn eigen invulling.

Fotografie is vakmanschap en dat bereik je onder andere door met de beste apparatuur te werken. Wij werken met de Canon EOS1D series en alleen met de L objectieven, een mobiele portretstudio zodat we op elke gewenste locaties mooie portretten kunnen maken, de snelste computers van Apple zodat we vanaf locatie de foto direct kunnen verwerken en verzenden. LDB Production heeft een directe connectie met Canon, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. De software is altijd up to date. “Niet stilstaan, maar voortdurend meegroeien”, vindt Levin den Boer.

PERSFOTOGRAFIE en ENTERTAINMENT

Een specialiteit van LDB Production is persfotografie en entertainmentfotografie. Hier vallen de verschillende disciplines van de fotografie samen. De fotograaf moet goed op de hoogte zijn van wat er speelt en razendsnel kunnen schakelen. Hij moet niet opdringerig, maar wel aanwezig zijn en hij moet natuurlijk de mooiste foto’s maken. Als ‘rode loper fotograaf’ heeft Levin den Boer een indrukwekkende hoeveelheid foto’s gemaakt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Neem een kijkje in het portfolio voor het resultaat.



"Excellence — Levin staat voor kwaliteit, alleen het beste is goed genoeg. Voor elke opdracht en opdrachtgever haal ik het onderste uit de kan."

"Excellence — Levin staat voor kwaliteit, alleen het beste is goed genoeg. Voor elke opdracht en opdrachtgever haal ik het onderste uit de kan."
Adres: Bloemkeshof 14, 5301 WK Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0681286530
Stad: Zaltbommel
Route: Bloemkeshof 14
Postcode: 5301 WK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lisette van de Pavoordt Fotografie Lisette van de Pavoordt Fotografie 116 meter Geweldige fotografe met oog voor schoonheid. Ook heel fijn om mee te werken.
AWFotografie.eu AWFotografie.eu 118 meter Studiofotografie Productfotografie Schoolfotografie Bedrijfsfotografie
PHODOGRAF PHODOGRAF 537 meter Sighthound photography and occasionally other topics of my interests. I enjoy shooti...
ByDianne Photography ByDianne Photography 594 meter Afgelopen weekend waren we bij de Portretjesdag en zojuist de prachtige foto's via de...
Brandwijk Fotografie Brandwijk Fotografie 3 km Deze fotografe heeft een werkelijk goed talent in fotografie
Recensies
Schendt al vaak het portretrecht en perst zijn onderwerpen af door ze veel geld te vragen zonder toestemming te vragen om überhaupt de foto te maken. Is een typisch verdienen aan illegale praktijken aangezien de afpers mail snel copy paste in je inbox staat.
Wat een nare man!! Als ik op de loper sta let ik voortaan wel even 2 keer op. Als je zo smerig je geld moet verdienden verdien je van mij niks anders dan disrepect. -0 reeten.
- Zeldzaam mooie foto's! - Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid