facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FotoLot

FotoLot

Info

www.foto-lot.nl

Geschiedenis

Mijn naam is Lotte Willemsen, ik ben een intuïtieve fotogaaf, en neem het zoals het komt. Gebruikmakend van de omgeving zoals die is.
Mijn doel is dat jij je comfortabel en mooi voelt voor mijn lens, want dat straal je uit op de foto.

Van bruiloft tot bedrijf en van baby tot begrafenis, ik ben uw fotografe!



"Professioneel, gezellig en altijd goed resultaat!Fotograaf voor zakelijke fotografie en voor particulieren fotografie.Zakelijk: bedrijfsreportages, zakelijke portretten, events etc.Particulier: familieshoots, gezinsfotografie, trouwfoto's en zwangerschapsfotografie."
Adres: Julianastraat 6, 2751 GD Moerkapelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0614236593
Stad: Moerkapelle
Route: Julianastraat 6
Postcode: 2751 GD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PikturePlace PikturePlace 214 meter Wil je als fotograaf graag zelf je foto’s online verkopen. Dit is de nieuwe manier om...
Foto's bij Anke Foto's bij Anke 526 meter Foto's bij Anke = betaalbare fotografie voor iedereen! :) Wil je zelf ook zo mooi op ...
Recensies
Lotte heeft prachtige foto’s gemaakt van onze bruiloft! We zijn heel blij met de mooie, sfeervolle beelden die ze heeft geschoten. De dag was onvergetelijk en met haar foto’s hebben we een geweldige herinnering aan alle bijzondere momenten. Lotte was er op een hele prettige manier bij, vanaf het aankleden en de gezelligheid thuis, tot de feestelijkheden ’s avonds. We hebben een hele fijne dag gehad met Lotte. Ze is een enthousiaste, vrolijke, leuke en lieve vrouw, die haar werk op een ontspannen en tegelijk deskundige manier doet. Zo kwam ze al over tijdens het voorgesprek en dat bleek ook tijdens de bruiloft. Ze mengde zich gemakkelijk met onze gasten, waardoor ze er de dag echt een beetje bij hoorde, en iedereen zich op z’n gemak voelde voor haar lens. Erg knap hoe ze alle belangrijke, bijzondere, leuke en grappige momenten heeft vastgelegd. Compleet met de sfeer, de emoties en speciale details. Lotte heeft een scherp oog voor wat ertoe doet en kiest verrassende perspectieven. Alles is heel mooi in beeld gebracht, ook qua compositie en kleuren. We vonden het heel leuk om al snel na de bruiloft een paar eerste foto’s van Lotte te krijgen. Inmiddels hebben we alle foto’s ontvangen, samen met een mooi miniboekje; Heel leuk om bij me te hebben en snel even aan anderen te kunnen laten zien. Alles ziet er ook nog eens heel verzorgd en professioneel uit met haar huisstijl en logo. Kortom: het is een geweldige reportage is geworden waar we heel blij mee zijn en nog vaak naar zullen kijken. We raden FotoLot van harte aan voor bruiloften en andere shoots. Het is heel fijn werken met Lotte en de foto’s die ze maakt zijn meer dan prachtig!
Na een leuk kennismakingsgesprek met Lotte hebben wij besloten dat zij onze bruiloft vast mocht komen leggen. Vooraf hebben we contact gehad over fotolocaties en groepscombinaties. Ook in een eventueel slecht weer plan, wat we gelukkig niet nodig hadden, heeft Lotte met ons meegedacht. Op de dag zelf kwam Lotte mooi op de afgesproken tijd bij ons thuis en door haar relaxe manier van werken verliep de fotoshoot goed. Tijdens de ceremonie was Lotte niet opvallend aanwezig, maar alle belangrijke momenten zijn wel heel mooi vastgelegd. Na afloop van de bruiloft hebben we de eerste paar foto's ontvangen en een tijdje later alle foto's in lage kwaliteit. We hebben Lotte zelf ons boek laten ontwerpen en op haar proefdrukken hebben we nog wat wijzigingen doorgegeven. Inmiddels hebben we de USB met hoge kwaliteit foto's en ons boek opgehaald en we zijn dik tevreden. We raden Lotte dus zeker aan als fotograaf voor jullie bruiloft!
Pasgeleden een familieshoot door Lotte laten maken. Gelukkig hadden we een binnen locatie jomajole want het regende erg hard. Het was een erg gezellig sfeertje. Iedereen had er zin in en Lotte zorgde er ook voor dat iedereen zich op z’n gemak voelde. We wilden met verschillende groepjes/stellen op de foto dat kon allemaal. Lotte is flexibel en meedenkend. Ik zou Lotte daarom ook zeker bij vrienden aanbevelen, gewoon alles bij elkaar; het meedenken, de sfeer, het resultaat. Ook heel belangrijk!! De foto’s waren super gelukt en het beeld was ook prachtig, heel scherp met soms juist vage achtergronden. En het wachten op de foto’s viel ook erg mee, 3 weken geloof ik. Kortom een geslaagde shoot met prachtig resultaat. Bedankt!!
Lotte had een leuke plek bedacht voor de fotoshoot. De kinderen voelden zich vrij om mee te doen met de ideeën van Lotte. Al snel na de fotoshoot kregen wij de ruwe beelden te zien. Helder prijsmodel voor de foto's. Wij zijn voor ongeveer alle foto's gegaan :- Blij met het resultaat!
Wat een super leuk en lief mens is Lotte, je voelt je gelijk op je gemak als zij aanwijzingen geeft. En daardoor is het resultaat van de foto's top!
Wat is Lotte van FotoLot, een geweldige fotograve! Je krijgt foto's waar je 100% jezelf op bent. En ze is een vrolijke en gezellige meid. Ze stelt je echt op je gemak. Daarnaast krijg je de foto's snel aan geleverd! Wij zijn super tevreden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid