facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotokist

Fotokist

Info

De Fotokist is geweldig op je bruiloft, feest, beurs, of evenement. Gasten kunnen een foto van zichzelf maken en direct als bedankje mee naar huis nemen.

Geschiedenis

Vooraf kan een tekst en / of foto worden bepaald die op de foto wordt afgedrukt, dat noemen we het kader. Waarschijnlijk ken je de pasfotohokjes wel van het treinstation. Simpel gezegd is onze Fotokist zo'n hokje in een touchscreenzuil.

Binnen 8 seconden is de foto geprint en kan direct mee genomen worden! De foto is van hoge kwaliteit en meteen droog. Als huurder van de Fotokist krijgt u alle genomen foto's ook digitaal op USB. Deze USB wordt binnen 2 weken per post verzonden.

Adres: Oliemolen 4, 5462 BN Veghel
Telefoonnummer: 0413310797
Stad: Veghel
Route: Oliemolen 4
Postcode: 5462 BN



op zoek naar gerelateerd: Photobox huren, Photobooth huren Middelburg, Photobooth huren aalsmeer, Photobooth feestje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thom van Alphen Videography Thom van Alphen Videography 3 km Video maker! Neem een kijkje op Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCpTKLhVbV9...
Moon Fotografie Moon Fotografie 4 km fotografie als hobby en een pagina om het te kunnen delen ♡ *ik doe geen shoots*
Recensies
Voor ons bedrijfsfeest gala een fotokist gehuurd. Duidelijke, snelle communicatie en de fotokist was een groot succes! Leuk dat we een usb nagestuurd kregen met de foto's erop. Blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid