facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotohuisjehuren.nl

Fotohuisjehuren.nl

Info

Fotohokje huren voor bruiloften en evenementen

Adres: Anthonie Fokkerstraat 11L, 3772MP Barneveld
Telefoonnummer: 0342224016
ln.neruhejsiuhotof@ofni
Stad: Barneveld
Route: Anthonie Fokkerstraat 11L
Postcode: 3772MP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pink Banana Pink Banana 975 meter Goede duidelijke communicatie, Artiesten zijn goed en komen voor een eerlijke prijs.
Stichting Batu Tjapeu Stichting Batu Tjapeu "Moluks Sociaal en Cul... 1 km Ik ken de mensen die daar ons bedienden na de begrafenis van een goede kennis. Je wor...
Helden Festival Helden Festival 2 km Next up: 23 maart 2019 is het tijd voor een Super editie van Helden Festival!
Ballonfiesta Ballonfiesta 3 km Ballonfiesta
Afterparty Afterparty 3 km ғᴇᴇsᴛᴇɴ ᴅɪᴇ ᴊᴇ ᴠᴏᴏʀ ᴀʟᴛɪᴊᴅ ᴢᴀʟ ʜᴇʀɪɴɴᴇʀᴇɴ! ➯ ɢᴀʟᴀ’s ➯ ᴇxᴀᴍᴇɴғɪssᴀs ➯ ᴇɴ ᴀɴᴅᴇʀᴇ ғ...
Hoefslag Barneveld Hoefslag Barneveld 6 km De locatie is mooi, wij hadden echter een minder mooie bruiloft omdat er veel niet go...
Plezier Enzo Plezier Enzo 6 km Hele professionele en uiteraard leuke activiteiten
Recensies
We hebben echt onzettend veel plezier gehad van het fotohuisje op onze bruiloft! Tof om zelf het ontwerp te kunnen maken in de stijl van de trouwkaart. We hebben er nog geen moment spijt van gehad. Heerlijk nagenieten van alle foto's die zijn gemaakt!
Fijne service. Mooi fotohuisje en leuk dat je ook gifjes kan maken. Eigen ontwerp op de foto strips en welkom scherm. Top geregeldet de combi love letters.1 week na de bruiloft de mail gekregen om alles te downloaden. Aanrader
Wij hadden het fotohuisje gehuurd voor onze bruiloft. Een enorme aanrader! De gasten en wijzelf hebben er veel plezier aan beleeft. Er kwamen 2 strips uit, waarvan de gasten er 1 konden meenemen en 1 in een boek plakken. De strips waren in dezelfde stijl als de trouwkaart gemaakt. We kregen de foto’s ook nog achteraf digitaal. We hebben alleen hoeven door te geven waar we het fotohuisje wilden en hoe laat, waardoor we er zelf totaal geen omkijken naar hebben gehad.
Voor onze bruiloft hebben we een fotohuisje gehuurd. Iedereen heeft super veel plezier ermee gehad en we houden er heel veel leuke herinneringen aan over. De Service was helemaal top en we hebben zelfs alle fotos achteraf ook nog per mail gekregen. Super leuk!!! Zeker een aanrader!!!
Wat hebben wij op onze bruiloft genoten van het plezier voor de camera! Communicatie vooraf was helemaal prima, het gepersonaliseerde frame dat we hadden op de strips was super en aangepast aan onze trouwkaart. Een paar dagen van te voren kregen we alle informatie over het plaatsen en ophalen van het huisje, waar de trouwlocatie ook erg blij mee was. Prijs-kwaliteit is top, we hebben heel veel leuke reacties gehad van onze gasten, dankjewel!
Hele fijne en duidelijke communicatie vooraf. Alles was heel goed geregeld, geen zorgen en fantastische foto's en gifjes! Ook van onze gasten alleen maar positieve reacties over het fotohuisje en de attributen. Zeer aan te bevelen!
Had een fotohuisje gehuurd voor een bruiloft. Echt super geslaagd. Foto's kunnen naar je email doorgestuurd worden en alles is na afloop digitaal beschikbaar. Ze waren heel flexibel met het brengen en ophalen. Ik zou hier volgende keer weer huren!
Voor onze bruiloft hier een fotohuisje gehuurd. Gasten en wijzelf hebben veel lol gehad, helemaal met de koffer vol attributen die erbij geleverd wordt. Leuke reacties van gasten gehad! We hadden voor een pakket gekozen inclusief gastenboek en gepersonaliseerd startscherm. Het gastenboek is niet superdik, dus het zit best heel snel vol, waardoor helaas niet iedereen van de gasten een fotostrip kon plakken in het gastenboek. Dit zegt natuurlijk wel wat over hoe leuk iedereen het had met het fotohuisje! : Gelukkig kunnen we de fotootjes achteraf nog bekijken, maar wel iets om rekening mee te houden als je een groot feest geeft. Wat we wel heel jammer vonden is dat we bewust gekozen hadden voor een gepersonaliseerd startscherm in het fotohuisje maar dat deze er uiteindelijk niet was, terwijl we hier dus wel voor betaald hebben. We hebben hier ook geen compensatie voor gehad. Vooral dus jammer dat het niet helemaal goed is gegaan. Verder dus wel heel blij met de fotostrips en de kwaliteit van de foto's.
Ik zou dit echt enorm aanraden! Wij hadden het op onze bruiloft en het was echt een hit. Mensen nemen wat leuks mee naar huis, wij kregen achteraf alles digitaal en onze gastenboek is volgepakt met fotostrips. Echt heel leuk. Opbouwen en afbouwen hebben we niet eens gemerkt, alles stond op tijd klaar en het was ook heel makkelijk in gebruik. Heel erg bedankt!
Goed, leuk, duidelijk en snel contact gehad via de mail. Toen we aankwamen op onze bruiloft stond het huisje al klaar. Veel plezier van gehad en te gekke foto's mee gemaakt. Volgende dag werd het netjes op de afgesproken tijd weer weg gehaald. Wij als bruidspaar hebben ons nergens zorgen om moeten maken. Achteraf alle foto's via een Dropbox link gekregen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid