facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografiecursus-Helmond

Fotografiecursus-Helmond

Info

Fotografie-cursussen en workshops in Helmond, omgeving Eindhoven. Basiscursus Fotografie, Vervolgcursus Fotografie, Workshops en Basiscursus voor kinderen.

Geschiedenis

Fotografiecursus-Helmond is de pagina waarin diverse fotografie-cursussen worden aangekondigd, gegeven door Daniëlle Verbeek, fotograaf en eigenaar van Perfectief-Fotografie (sinds 2009). Er worden jaarlijks diverse basiscursussen gegeven (4 dagdelen, in Helmond), en daarnaast ook vervolgcursussen/praktijkdagen (1 dag, locatie kan variëren).



"Fotografiecursus-Helmond is het adres voor fotografie-cursussen en fotografie-workshops in Helmond, regio Eindhoven! Fotografie-cursussen en -workshops voor beginners/gevorderden, volwassenen/kinderen en bedrijven/particulieren. Ook cursus op maat bijv. bij uw bedrijf, privé-cursus etc. is mogelijk. Fotografiecursus-Helmond is opgericht door fotograaf Daniëlle Verbeek gespecialiseerd in interieur-, bedrijfs-, en woningfotografie, zij werkt met veel plezier samen met collega-fotografen, elk gespecialiseerd in zijn/haar vakgebied, om zo de beste kwaliteit en diversiteit te kunnen bieden. Iedereen is bij ons van harte welkom, tot ziens!"
Adres: Prins Karelstraat 98a, 5701 VM Helmond
Telefoonnummer: 0652248201
Stad: Helmond
Route: Prins Karelstraat 98a
Postcode: 5701 VM



op zoek naar gerelateerd: Fotografie cursus, Cursus fotografie Deurne, Cursus fotografie Gemert, Fotografie cursus Asten, Camera winkel Helmond, Fotografie Helmond, Cursussen Helmond
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PureMe PureMe 409 meter Een topper van een pedicure. Ik heb best wat problemen met mijn voeten waaronder verv...
MH van der Linden Allround Bouw MH van der Linden Allround Bouw 703 meter MH van der Linden Allround Bouw in Helmond staat al jaren garant voor kennis en ervar...
S.R. Solid S.R. Solid 1 km Meble, transport, przeprowadzki
Rits Helmond Rits Helmond 1 km Ik had een slikrand en ronde elestiek nodig, super vriendelijke man, echte mee denker...
Optimaal Leadgeneratie Optimaal Leadgeneratie 1 km Creatieve en inspirerende sparringpartners in het vinden en bereiken van je ideale kl...
Stebo Schuttingen Stebo Schuttingen 2 km Nadat het flink geregend had kwamen ze op maandag met een vol team. Na ongeveer 5 min...
Smits Schuttingen Smits Schuttingen 2 km Bedankt voor het plaatsen van onze nieuwe schutting, het ziet er geweldig uit en erg ...
Prodim International BV Prodim International BV 2 km Fijn bedrijf waar men de volle aandacht heeft voor het succes van de klant!
Bouwbedrijf van den Heuvel Bouwbedrijf van den Heuvel 2 km afspraak maken en dan ook komen zoals het hoort goede service en bekwaam personeel
Bjorn Kuiper Bouwsystemen Bjorn Kuiper Bouwsystemen 2 km Man man ik wilde eerst zelf de schutting plaatsen, maar voor een zeer realistische pr...
Van Thiel Verhuizingen Van Thiel Verhuizingen 2 km Van Thiel Verhuizingen : Wij verzorgen dagelijks particuliere en zakelijke verhuizing...
Huijbregts Groep Huijbregts Groep 2 km Fijn personeel. Aardig. Goed werk geleverd
Balans group Balans group 2 km Top Bedrijf! Vriendelijke service
Kuculemu Kuculemu 2 km Kuculemu
Praktijk Myrna Bouwmans Praktijk Myrna Bouwmans 2 km Praktijk voor therapie en coaching op gebied van stotteren-HSP en Luisterkindwerk.
Animale Beveiliging Animale Beveiliging 2 km Prima organisatie goed bereikbaar en met betrouwbaare en vriendelijke medewerkers.
DiDoKo DiDoKo 2 km DierDonk Koor
Recensies
Een ideale cursus voor de beginnende fotograaf in een ontspannen sfeer. Compact en een goede mix van theorie en praktijk. Bij Danielle kun je altijd terecht voor vragen en advies, ook buiten lestijd. Ze doet moeite om tot een oplossing te komen en neemt er ook alle tijd voor. Dankjewel Danielle!
Leuke en leerzame lessen gehad van Daniëlle Verbeek! Cursus voor telefoon en basiscursus fotografie gevolgd. We hadden een heel gezellig groep beide cursussen en hebben veel kunnen behandelen. Op naar de volgende cursus..
Recent een workshop flits en low-key fotografie bijgewoond. De verhouding tussen theorie en praktijk was super. Eerst uitleggen hoe de theorie in elkaar steekt en direct daarna zelf met eigen apparatuur aan de slag. Veel ruimte om vragen te stellen. Mooie locatie. Kleine groepen waardoor er veel persoonlijke begeleiding is. Ik kan de workshops zeer zeker aanraden.
Super leuke cursus gevolgd bij Daniëlle! De cursus commerciële fotografie/bedrijfsfotografie is een aanrader voor iemand die interieur fotografie, exterieur fotografie, portretfotografie, detailshots & bewerking van foto's wil leren! Goede balans tussen theorie, praktijk, huiswerk en feedback! Top cursus!
Hele fijne cursus, de theorie wordt goed aan de praktijk gekoppeld. Doordat je 4 lessen hebt kun je steeds tussendoor oefenen. Door de huiswerkopdrachten met elkaar te bespreken in de groep, leer je ook echt van anderen. En eindelijk kan ik fotograferen in de M-stand, ik snap het nu gewoon. Super fijn!
In November 2022 basiscursus fotografie gevolgd bij Danielle. Goede cursus, betrokken persoon, Leuke groep, veel geleerd van haar en nu zelf aan de slag om alle tips echt blijven oefenen.
Ik heb van Danielle privéles gehad basis-fotografie. Zij is erg deskundig, kan de theorie goed ombuigen naar praktijk. Geeft eerlijke en heldere feedback op de opdrachten. En zij is een fijn persoon met een goede energie.
Super leuke en leerzame cursus! Ineens is ‘van de automatische stand af’ niet meer iets ingewikkelds, maar blijkt het door de super duidelijke uitleg van Daniëlle eigenlijk veel makkelijker dan je denkt. Goede verhouding theorie en praktijk de cursus bevat een mooie basis van alles wat ik wilde leren. Zeker een aanrader als je een cursus wil die langer duurt dan 1 middag of dag, maar niet de tijd hebt om een cursus van 8 of 10 weken te volgen. Daniëlle bedankt!
Een erg leuke en leerzame basiscursus gehad bij Daniëlle. Duidelijke uitleg, zeker ook individuele begeleiding waar nodig en lekker low key. Voor iedereen, of je nu net pas een camera hebt gekocht, of wanneer je gewoonweg beter wilt worden. Ga nog 4 andere cursussen volgen, heb er zin in!
Danielle geeft duidelijk uitleg, en heeft voor iedereen evenveel aandacht, als ze iets niet weet zoekt ze uit voor jou, ik heb hier veel geleerd en begrijp mijn toestel nu veel beter. zeker een aanrader. ik heb hier voor ergens anders een cursus gedaan waar ik niet veel wijzer ben geworden. van Danielle heb ik heel veel geleerd,geen automatische stand meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid