facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Tamara Groot

Info

Deze pagina met geweldige fotografie door Tamara Groot, wordt gebruikt voor de laatste nieuwtjes en zal regelmatig geüpdatet worden.

www.tamaragroot.nl

Geschiedenis

Sinds 1 Oktober 2013 ben ik gevestigd als zelfstandig fotograaf in Wognum met als specialisme portret fotografie/Kinder fotografie/trouwerijen en extreme fotografie.
De vreugde, liefde en sfeer van een moment wil ik graag tastbaar voor je maken. Het zijn namelijk juist die echte momenten en settingen die een foto memorabel en verrassend maken.
Ik zal je niet lastig vallen met vragen als "kunnen jullie even stoppen" of "kijk even naar de camera". De mooiste foto's worden namelijk het meest gemaakt op die momenten wanneer je je niet bewust bent van de camera.
Ik ben dan ook onopvallend aanwezig en zoek mooie perspectieven om zo een extra dimensie aan het vastgelegde beeld te geven.

Spelen met licht, binnen of buiten...
Ik kom aan huis maar natuurlijk kun je ook bij mij in de studio terecht…
Park, strand, bos allemaal prima locaties voor mooie plaatjes…
Professionele apparatuur en natuurlijk ook altijd voldoende backup spullen mee op reportage…

Ik bewerk al mijn foto’s zelf en lever ze in hoge resolutie af, op een gepersonaliseerde, via wetransfer (mail). Zo kun jij ze naar wens zelf afdrukken; op jouw formaat, jouw manier, jouw materiaal en in jouw tijd, zonder extra kosten.
Mocht je daar hulp of advies bij willen hebben, dan ben ik natuurlijk beschikbaar, ik heb een aantal professionele leveranciers die jouw foto's prachtig kunnen afdrukken op papier, in een mooi album of voor aan de muur!

Onze taak

Mensen laten ontdekken welke kwaliteiten ze met zich meedragen,
dan is mijn missie al geslaagd.


Label

Bij Tamara Groot vind je een hoogwaardige foto service tegen een betaalbare prijs.

Om een goed portret te maken toon ik oprechte interesse in mensen en een luisterend oor, met daarbij een overdosis geduld en enthousiasme want ik hou van mijn werk!

Ik heb het vermogen om mensen op hun gemak te stellen, waardoor je de juiste sfeer creëert, en ontvang je hierdoor samen met elkaar de mooiste foto's.

Producten

Portret & Reportage

Adres: Koppenhoeve 84, 1687 VE Wognum
Telefoonnummer: 0611762647
ln.mungow-eifargotof@ofni
Stad: Wognum
Route: Koppenhoeve 84
Postcode: 1687 VE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
D-signed Belettering D-signed Belettering 21 meter Autobelettering,carwrap,keuken wrap,Airtex behang,spandoeken,smartframe’s
Sharona Sprong Fotografie Sharona Sprong Fotografie 746 meter Afgelopen juli werd onze kleine stuiterbal 1 jaar. Tijd om deze mijlpaal vast te legg...
Recensies
Ik heb mijn 2 jonge dochters 1 en 3 door Tamara laten fotograferen. Ze was erg vriendelijk en nam de tijd die nodig ia met zulke kleine kinderen. Ze was geduldig en stelde ze op hun gemak. We zijn ver gereden voor deze shoot omdat haar portfolio mij erg aanspreekt. Ze bewerkt de foto's ontzettend mooi. Een absolute aanrader!!
Tamara heeft onze mooiste dag vastgelegd met veel passie en ook een traan. Mijn vrouw is nu voor eeuwig bij mij op foto's die dierbaar zijn want helaas was ze terminaal ziek en is overleden. Dit was een zeer speciale opdracht en wij hadden een speciale fotograaf nodig die dit goed kon begrijpen en vastleggen.
Tamara is een hele lieve super getalenteerde fotografe. Denkt mee en stelt je op je gemak. We hebben ook wat af gelachen... ze neemt echt de tijd om mooie plaatjes te maken..x Eline en Jenny.
Super vette ervaring geweest! Prachtige fotos gemaakt van mijn kindjes, Top fotograaf!
Tamara is een super fotografe! Al haar foto's spreken. Xxx
Erg leuk om mee samen te werken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid