facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Studio-Jolie

Info

Fotografie Studio Jolie de fotograaf met fotostudio in Zuidland. Gespecialiseerd in Familie, Zwanger,Baby en Kinderfotografie, Cakesmash.

Geschiedenis

Fotografie Studio Jolie met Luxe daglicht fotostudio in Zuidland.
Newborn - Baby - Gezin - Cakesmash - Melkbad - Zwanger - Kids -
Zowel in de fotostudio als op locatie op vaste locaties in regio Voorne Putten.



"Luxe fotostudio in Hellevoetsluis. Fotograaf voor Cakesmash fotoshoot met keuze uit meer dan 1000 thema's. Cakesmash specialist van Nederland. Inclusief taart.Newborn fotoshoot door de newbornfotograaf. Meer dan 13 jaar ervaring in Newbornfotografie.Zwangerschapfotografie met de zwangerschap fotoshoot met de nieuwste trends op gebied van zwangerschapsfoto evt bij te boeken Haar en Visagie.Verder verzorgen wij portretfotografie, gezinsfotografie.Binnenkort te reserveren de kerstfotoshoot. De fotostudio is omgebouwd tot een grote kerstdecor setting. De kerstfotograaf sinds 2010."
Adres: Beeldsweg 6A, 3214 VA Zuidland
Stad: Zuidland
Route: Beeldsweg 6A
Postcode: 3214 VA



op zoek naar gerelateerd: zwangerschapsshoot studio, beste newborn fotograaf, fotograaf zwangerschapsfotografie, newborn fotograaf zuid holland, newborn fotografie drechtsteden, fotostudio rotterdam, fotograaf spijkenisse, zwangerschaps fotoshoot zeeland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rowena Groeneweg Flower-Styling & Photo Rowena Groeneweg Flower-Styling & Photo 87 meter Rowena maakt super mooi bloemwerk. Ik geniet er elke keer weer van. Ze is echt een va...
Dutchfotoart Dutchfotoart 232 meter Dutchfotoart by Patrick Hoogenboom
ThePictureCreator.nl ThePictureCreator.nl 896 meter Fullservice fotobureau
Recensies
Zowel een zwangschaps- als newborn fotoshoot bij Carmen laten doen. Heel warm welkom in de gezellige fotostudio. Er wordt de tijd voor je genomen en je hebt volledig de keus hoe je het zou willen hebben. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt je kleine newborn helemaal in de watten gelegd en gefotografeerd. Achteraf worden de foto's prachtig bewerkt. Wij zijn ontzettend tevreden en zouden hier zeker terugkomen voor nog een fotoshoot. Carmen, onwijs bedankt! Joey & Stefana & Yuna
Wat een prachtige foto's en een super lieve fotograve. Ze neemt de tijd en kijkt samen naar mooie kleursamenstellingen. Hele goede sfeer voor ouders en kids. Als onze newborn 1 is gaan we hier zeker naar terug voor een cakesmash! Voor een prachtige herinnering voor nu en later. Bedankt voor alles
Afgelopen maandag bij Studio Jolie geweest voor een zwangerschaps shoot, we zijn heel gastvrij ontvangen en vonden het pand een hele gezellige sfeer hebben! Ook zijn de foto’s super mooi geworden! Dikke aanrader, Wij hebben der ook gelijk een Newborn shoot bij gepland!
Onwijs leuke zwangerschapsshoot gedaan bij Carmen! We voelde ons vanaf het eerste moment al op ons gemak. Ook al was het een stukje rijden, het was meer dan waard! Super mooie foto's ontvangen! Wij zijn erg blij. Wellicht tot een volgende shoot Carmen!
Wauw, wauw, wauw!!! We hebben een newbornshoot gedaan met ons dochtertje van 2 weekjes. Carmen heeft haar met heel veel liefde en geduld behandeld, er hing hele fijne professionele, maar ook warme sfeer. En wát een gave foto’s zijn het geworden! Er werd heel goed meegedacht over verschillende settings en de foto’s zijn meer dan wat ik had kunnen hopen. De shoot was ‘s ochtends en tot onze verbazing kregen we tegen het begin van de avond de foto’s al. Zo blij mee, ik moest even een traantje wegpinken haha. Als extraatje ook nog even als gezinnetje op de foto geweest, dat maakte het helemaal compleet. Absolute aanrader!!
Zwangerschap fotoshoot gedaan bij Carmen. Het was een mooie en leuke ervaring. Carmen stelt je op je gemak, vriendelijk en helpt je op weg :! Mooie fotostudio waar verschillende mogelijkheden zijn. Foto's zijn prachtig geworden. Zeker de moeite waard.
In maart 2023 heb ik een hele leuke en mooie fotoshoot gehad bij Carmen. Ze weet precies de juiste sfeer te creëren voor spontane foto's. Ga zo door Carmen.
Onze kleine jongen 1 jaar oud geworden en dat wilde we natuurlijk vieren! Via Google bij deze fotograaf terecht gekomen en geen enkel moment spijt van gehad! Fijn ontvangst, relaxte setting, mooie studio en als meest belangrijke, een goede, spontane, attente fotograaf! Voor iedereen een aanrader! Wij hebben genoten en hele mooie foto's mogen ontvangen!
Wat als eerste gezegd moet worden is dat Carmen echt zoooo leuk en lief is! Je voelt je gelijk welkom. We hebben nu vier keer een fotoshoot gehad zwangerschap, new-born, 1 jaar en kerst en keer op keer blijft ze ons verbazen en blij maken met de mooie foto's! De decors en styling zijn zo mooi! Heel erg bedankt Carmen!
Hele leuke en fijne shoot gehad bij Carmen. Daarna de foto’s super snel mogen ontvangen en uiteindelijk heel blij met het resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid