facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Ploeg - Fotocursussen

Fotografie Ploeg - Fotocursussen

Info

Jeroen van der Ploeg - Fotografie trainer / coach / fotograaf

Geschiedenis

Freelance Trainer, Coach op het gebied van Fotografie. Fotograaf

Producten

Fotografie workshop en cursussen: basiscursus, gevorderde cursus, nachtfotografie, smartphone fotografie



"Fotografie Cursussen - Online en Offline"
Adres: Industrieweg 1B, 3361HJ Sliedrecht
Telefoonnummer: +31(0)85-3015708
ln.geolpeifargotof@ofni
Stad: Sliedrecht
Route: Industrieweg 1B
Postcode: 3361HJ


Recensies
Ik volg online cursussen bij Jeroen van der Ploeg. Omdat hij duidelijke goed begrijpende video instructies geeft, je het in eigen tempo kan doen en je huiswerk krijgt met goede feedback. Dit tegen zeer schappelijke prijzen. Voor mij 5 sterren waard.
vorige week in Kinderdijk workshop gevolgd, het was een hele leuke ervaring, top locatie, veel aandacht om mee te kijken hoe je foto's waren geworden en veel tips. bedankt Jeroen het was leuk ennnn leerzaam. top
Fotografie Ploeg , de fotograaf , de website en de fotocursussen zijn héél fijn om mee te werken ! Het is allemaal heel mooi .Je wordt goed geïnformeerd over alles wat met fotografie te maken heeft . Je kunt met al je vragen terecht .Ik volg nu de gevorderde cursus. Heel erg leuk om te doen !
Voor info, cursussen enz allerlei zaken wbt fotografie ben je hier aan t goede adres. Vriendelijk en meedenkend als 't gaat om eventuele andere opties.
Vandaag een basis fotografie afgerond. Jeroen neemt je stapsgewijs mee de camera te leren kennen. Ik raad zeker Fotografie Ploeg aan en ga zeker door met de vervolg cursus. Jeroen geeft prettig les en neemt de tijd voor vragen. Als je iets niet begrijpt, dan gaat Jeroen net zo lang door met uitleg, zodat je het wel begrijpt. Elke week krijgen we thuisopdrachten mee, die de volgende les wordt besproken. Zo kan hij zien of jij de opdracht begrijpt.
Heldere uitleg voor mij als beginner heel fijn
Snelle reactie op vragen en fijne organisatie
Goede begeleiding en fijn dat je foto's worden beoordeeld
Inmiddels met de 2de cursus bezig. Ik ben heel tevreden over de inhoud, de uitleg en de manier waarop Jeroen deze cursus geeft. Jeroen heeft een goed verzorgde site waar lesmateriaal komt op te staan. Ook als je ergens moeite mee hebt, dan neemt Jeroen alle tijd om het evt nogmaals uit te leggen. Een echte aanrader.
Ik fotografeer sinds 1991 met een spiegelreflexcamera. Veel op de automatische stand. Heb nu een nieuwe camera gekocht en wil toch meer mijn creatieve kant ruimte geven. Ik wilde een cursus voor gevorderden en in vier avonden zijn mijn mogelijkheden enorm groot geworden. Vergeet de automaat, tenzij je maar een seconde hebt. Manual is beter. Je camera instellen, flitsen, nachtfotografie en filtergebruik, alle onderwerpen zijn op een leuke en inspirerende wijze behandeld. Jeroen is een prima docent en een bijzonder aardige persoonlijkheid. Ik zeg: volgen die cursus. Hij heeft overigens ook andere cursussen. Voor beginners bv. Ik ga in juni fotobewerking doen met Luminar 3. Jacques Grossouw
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid