facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie-Egmond.nl

Fotografie-Egmond.nl

Info

Heb je interesse in een of meerdere van onze foto's? Neem contact met ons op:
[email protected]

Geschiedenis

Bezoek ook onze website, www.fotografie-egmond.nl



"Fotograaf, onthuller van authentieke verhaalden door middel van beelden. Ontspannen ontdekkingsreis met een ervaring die je verwachtingen overtreft.Gespecialiseerd in familieshoots en bruiloften. Ik maak gebruik van de Moment Design techniek en Playful Heart techniek voor een onvergetelijke, relaxte ervaring. Dat resulteert in foto's waar jij op staat als jezelf en die optimaal weergeven wat jij wilt uitstralen.Daarnaast geef ik Moment Design en Playful Heart workshops en trainingen aan fotografen.Het beste van mij haalt het beste in jou naar boven."
Adres: Egmond Op Den Hoef, Noord-Holland, Netherlands
Stad: Egmond op den Hoef


Recensies
Wij zijn zo blij dat wij The best of me fotografie hebben gevraagd om onze fotoreportage te maken bij onze bruiloft op 16 sept 2022. Bij de voorbereiding heeft Yvonne goed meegedacht en hebben wij onze wensen met haar kunnen bespreken. Op de dag zelf hing er een ongedwongen sfeer wat wij als zeer prettig hebben ervaren. De spontane foto's, de leuke en originele vragen die ze ons stelde tijdens de fotosessie was zo leuk waardoor de foto's nog spontaner werden ipv statisch. Van begin tot eind hebben we heel prettig contact gehad, Yvonne is zeer kundig, haar studio is prachtig en ook bij het uitzoeken van het foto album konden we uit veel mogelijkheden kiezen. Mede namens Yvonnen hebben wij een onvergetelijke dag gehad, we zouden het niet anders gewild hebben.
Yvonne heeft onze bruiloft verrijkt met haar enthousiasme, verfrissende blik en uiteindelijk fantastische foto’s. De zorg die ze in de fotoshoot stopt, de nazorg, en de verrassingen in het resultaat hebben onze dag nog onvergetelijker gemaakt.
Een betere fotograaf kan je niet wensen, de foto’s die Yvonne heeft gemaakt van onze ceremonie was van een topklasse. Vorig jaar zijn wij getrouwd, maar door de maatregelen konden we het trouwfeest niet geven. Eindelijk konden we het dit jaar het trouwfeest geven en nogmaals een ceremonie op strand. Locatie op strand was perfect, mooi strand weer en een geweldige zonsondergang, maar niet te vergeten de mooie bruid met onze kinderen en aanhang. Dit allen heeft Yvonne zeer mooi vast gelegd. Nogmaals ons dank.
Nadat ik een leerzame workshop bij Yvonne heb mogen volgen, ben ik nu al twee keer bij haar fotografen netwerkmeeting geweest. Het feit dat ik voor de tweede keer ben gekomen, zegt denk ik al genoeg! De netwerkmeeting heb ik ervaren als zeer leerzame, maar zeker ook heel gezellige dag. Yvonne is een warm en hartelijk persoon en ik voel me altijd op mijn gemak bij haar. Ze geeft iedereen een leidraad, maar je krijgt zeker ook zelf de mogelijkheid om input te geven. Ik raad andere fotografen dan ook aan om zeker eens te komen kijken bij een netwerkmeeting van Yvonne. En natuurlijk kom ik ook weer voor een derde keer ;-
Wat is Yvonne een bijzondere fotografe! Zij is in staat om foto's van je te maken zonder dat je in de gaten hebt dat ze met een camera bezig is. Met haar bijzondere techniek is ze in staat om foto's te maken zoals je werkelijk bent. Dat is oneindig veel mooier dan al die geposeerde opnames. Foto's zijn prachtig geworden Yvonne. Compliment voor je enorme professionele vakmanschap en je vermogen om mensen volledig ontspannen te laten zijn. Een herinnering die alleen maar mooier wordt. Jij geeft klanten meer dan ze vragen!
Ik ben bij de netwerk dag van Yvonne geweest. Als fotograaf is het mega fijn om te sparren met mede-fotografen. Yvonne is een ontzettend fijn en warm persoon en had over alles nagedacht; van lekkere hapjes / drankjes / lunch tot het uittesten van camera's en lenzen. We hebben gelegenheid gehad om foto's van elkaar te maken en hiermee wat nieuwe profielfoto's te scoren. Ook was er een special touch wat voor een beetje zelfreflectie zorgde. De dag was onwijs waardevol en boven dat gewoon ontzettend gezellig! Aanrader!
Ik heb de Playfull Heart workshop met veel plezier gevolgd. Yvonne is een lieve vakvrouw; Ze heeft ontzettend veel kennis en kunde in huis en ik mocht al mijn vragen op haar afvuren; welke ze met zichtbaar plezier beantwoorde. Haar passie voor de fotografie en met name Moment Design werkt aanstekelijk! Bedankt voor de waardevolle dag.
We maakten kennis met Yvonne op de open dag van onze trouwlocatie. We hadden een loveshoot bij haar gewonnen, hoe leuk! Na veel slecht weer kwam er eindelijk een perfect moment voor een prachtige shoot. We hebben alleen maar genoten. Yvonne is spontaan en geeft opdrachtjes, waardoor je je snel op je gemak voelt. Het was een heerlijke middag en het voelde echt als een uitje. We besloten toen ook dat zij onze trouwfotograaf zou worden. Daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Het was de mooiste dag van ons leven en Yvonne heeft daar zeker aan bijgedragen. Ze was niet alleen fotograaf, maar heeft ons ook zo fijn geholpen met van alles gedurende de grote dag. Niks was teveel of te gek. We werden ontzorgd en tijdens het diner volgde nog een verrassing; we kregen alvast wat foto's! Echt ontzettend leuk! Na de bruiloft is ook alles vlot verlopen. Yvonne had een prachtige slideshow gemaakt voor ons met vele foto's. Daarna hebben we met haar hulp ons trouwalbum samengesteld. Er bleken wat leveringsproblemen met de kaft, maar dit lostte Yvonne super op door ons vrije keuze te geven bij een andere leverancier. Het album kwam al snel, samen met het mooie harmonica boekje en was boven verwachting. We krijgen nog altijd complimenten over alle prachtige foto's en het album. Yvonne doet alles met aandacht en is makkelijk bereikbaar. Je kunt je grote dag met een gerust hart aan haar toevertrouwen. En je bent verzekerd van schitterende foto's. Lieve Yvonne, heel hartelijk dank voor alles, het was echt een super samenwerking! Liefs, Marije en Wytze
Meegedaan aan de meeting dag voor fotografen. Een superleuke, leerzame en vooral gezellige dag. Georganiseerd voor Yvonne met alles erop en eraan tot het testen van andere camera`s toe. Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Fotografie-Egmond.nl.

Egmond op den hoef fotograaf

openingstijden, locatie, vervoer. Fotografie-Egmond.nl adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Fotografie-Egmond.nl. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Fotografie-Egmond.nl delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid