facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotoboeken.nl

Fotoboeken.nl

Info

Bij Fotoboeken.nl kun je een professioneel en persoonlijk fotoalbum maken. We zijn specialist op het gebied van fotoalbums met hoge kwaliteit afdrukken.

Geschiedenis

Bij Fotoboeken.nl kun je een professioneel en persoonlijk fotoalbum maken. We zijn specialist als het gaat om fotoboeken met hoogwaardige afdrukken en hoge kwaliteit papier. Onze fotoproducten zijn geliefd onder beroeps- en hobbyfotografen en zijn zeer geschikt voor professionele projecten en opdrachten.

Naast fotoboeken leveren we ook wanddecoratie, wenskaarten en kalenders van dezelfde kwaliteit. Een professioneel eindproduct zonder reclameuitingen gecombineerd met persoonlijke service en tevredenheidsgarantie onderscheidt Fotoboeken.nl.

Adres: Boezemweg 21, 2641KG Pijnacker
Telefoonnummer: 015-3615470
Stad: Pijnacker
Route: Boezemweg 21
Postcode: 2641KG



op zoek naar gerelateerd: fotoboeken.nl almere, Mooie fotoboeken maken, fotoboeken.nl korting, Fotoboek maken op laptop, Fotoboeken nl klantenservice, Mooi fotoboek, Digitale fotoboek maken, Makkelijkste fotoboek maken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Giftsware.nl Relatiegeschenken en Promotieartikelen Giftsware.nl Relatiegeschenken en Promotiear... 1 km Wij hebben bij Giftsware diverse relatiegeschenken laten bedrukken pennen en paraplu'...
Recensies
supertevreden over de service, kwaliteit en leveringstijden. Bedankt!
Een zeer net fotoboek ontvangen, mooi strak gebonden. Ook de afdrukkwaliteit is erg verleidelijk. Tevens was deze eerder klaar dan aangegeven en kon hem zonder problemen afhalen. Top gewerkt mannen!!
Album besteld voor het 50 jarige huwelijk van mijn ouders, helemaal top en goed service, binnen de beloofde 5 a 7 werkdagen geleverd. Top product
Laatst heb ik een fotoboek besteld na mijn vakantie naar Thailand. Dit was erg makkelijk te maken en zeker voor herhaling vatbaar.
Omslachtige software en de afdrukkwaliteit is slechter dan je zou verwachten voor deze prijzen, de foto's zijn namelijk heel erg donker als ze geprint worden en teksten zijn onscherp. Daarnaast ook nog een lange levertijd, dus ik bestel hier niet nog een keer.
Fotoboeken zijn van hoge kwaliteit en het is heel simpel en snel te maken bij Fotoboeken.nl. Naast fotoboeken hebben zij ook wanddecoratie, wenskaarten en kalenders. Ik heb gebruik gemaakt van de fotoboek-aanbieding die je kunt vinden op hun website. Echte aanrader voor het maken van je online fotoalbum met gratis software!
Zeer tevreden
Fijne service en super kwaliteit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid